Ai daramat o hala si nu stii ce sa faci cu molozul rezultat? In primul rand, evita o amenda de 5.000 de lei. Daca intentionezi sa apelezi la alternative improvizate si sa arunci gunoiul pe camp ori sa-l lasi abandaonat in zone neamenajate, vei fi amenadat! Asadar, pentru economia bugetului tau, apeleaza la o firma specializata in transport moloz.

Si daca vrei sa scapi inclusiv de caratul sacilor de moloz pe scari, din subsoluri ori mansarde, suna la 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455. O echipa te va ajuta in evacuarea molozului din orice zona a Bucurestiului dar si din imprejurimi. In plus, scapi de efort, de stres si de dureri de spate!

Pentru evacuare moloz in doar cateva minute, apeleaza la Transportmolozbucuresti.ro si bucura-te de servicii complete, personalizate si la cele mai avantajoase preturi! Venim nu doar cu o armata de oameni ci si cu saci suficienti si recipiente adecvate pentru depozitarea molozului.

Te ingrijoreaza volumul molozului rezultat in urma lucrarilor de constructii sau reamanajare? Pe noi, nu! Punem umarul la treaba si te scapam de gunoiul inutil!

 

Evacuare moloz? Niciodata nu a fost mai simplu!


Pereti daramati cu barosul, mormane de gresie si faianta ciobite, praf, rumegus. Iti pare cunoscut? Asa arata peisajul dupa o lucrare de constructii si reamanajare. Adauga la toate acestea si randuri de mobilier uzat, chiuvete murdare, tevi si conducte ruginite, tocarie si ..mizerie! Acesta imagine poate sa dispara in doar cateva minute sau, poate sa dureze, zile la rand, pana decizi ce anume faci cu gunoiul.

Transportmolozbucuresti.ro, o alegere inspirata, pentru oameni practici!

Daca esti un tip practic si bine calculat inseamna ca deja ai luat in calcul colaborarea cu o firma specializata in evacuare moloz si transport moloz. Daca iti plac lucrurile bine facute, seriozitatea si munca organizata, inseamna ca deja ai avut cel putin o colaborare cu Transportmolozbucuresti.ro. Daca nu, o poti face acum si ai accesul la servicii premium..chiar si in acest domeniu!

Transportmolozbucuresti.ro exista pentru ca tu sa te poti bucura de spatii aeristite, curate si fara saci de moloz. Firma noastra nu se dedica doar serviciului de transport moloz ci ofera mai mult. Ofera posibilitatea ca tu sa nu te atingi de malderele de gunoi. Mai exact, echipa iti pune la dispozitie servicii de evacuare moloz.

Evacuam moloz din orice zone, accesibile sau greu accesibile, din cladiri cu etaje, din subsoluri, mansarde de bloc sau de casa, din garaje, beciuri sau orice alte incaperi in care ai adunat moloz.

Molozul poate proveni din tocarea lemnului vechi, a pieselor de mobilier pe care nu-l mai folosesti, usi, ferestre, instalatii, zidarie, linolemum, etc. Indiferent de volumul de moloz adunat, noi te ajutam la evacuarea lui.

Odata evacuat, molozul ia drumul groapei de gunoi, acesta fiind incarcat si transportat in autoutilitare de 3,5 tone, voluminoase si pregatite pentru orice tip de moloz, indiferent de caracteristicile sale.

Serviciile pof fi personalizate in functie de cerintele clientilor. Ne deplasam in orice sector al Capitalei dar si in zonele limitorofe.

www.transportmolozbucuresti.ro si ai servciile de care ai nevoie!

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?