Transport Moloz Bucuresti

Firma autorizata Transport Moloz

Te incurajam sa ne contactezi pentru orice dorinta sau intrebare legata de serviciile pe care le oferim. S.C. BKU Move&Trans S.R.L. va asteapta cu cele mai bune preturi la transportul molozului si cu cele mai rapide, civilizate si legale servicii. Transportam moloz, gunoi si mobila veche din Bucuresti si proximitate, respectiv, Chitila, Dragomiresti, Domnesti, Bragadiru, Magurele, Jilava, Berceni, Popesti Leordeni, Glina, Cernica, Pantelimon, Afumati, Voluntari, Tunari, Baneasa, Otopeni, Pipera, Mogosoaia, Snagov etc

Demolare casa - Inchiriere container moloz

Oferim servicii de evacuare și transport moloz la groapa de gunoi în București și zonele învecinate din Ilfov, asigurând eficiență și profesionalism. Echipa noastră, dotată echipamente de specialitate, este pregătită să răspundă nevoilor dumneavoastră de gestionare a deșeurilor rapid și eficient.

Serviciile noastre acoperă toate sectoarele din București, sectorul 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5 si sectorul 6 – precum și localități din Ilfov, inclusiv Bragadiru, Cornetu, Domnești, Chitila, Roșu, Dragomirești, Buftea, Otopeni, Pipera, Tunari, Popești-Leordeni, Jilava și Măgurele. Suntem echipați si antrenati să satisfacem cererile dumneavoastră de evacuare și transport moloz, indiferent de locație.

Baieții noștri sunt calificați pentru debarasarea eficientă a molozului, gunoiului și mobilierului vechi. Prin expertiza și echipamentul nostru, procesul de încărcare se va desfășura rapid, eficient și în siguranță, economisindu-vă timp și protejându-vă sănătatea. Lăsați profesioniștii să preia aceste sarcini, evitând astfel efortul fizic excesiv.

Înțelegem importanța timpului și a costurilor pentru clienții noștri, de aceea ne străduim să oferim servicii rapide și la prețuri accesibile.

Comanda serviciilor noastre este simplă și rapidă. Puteți lua legătura cu noi printr-un simplu apel telefonic sau prin e-mail, folosind detaliile de contact disponibile pe site-ul nostru. Echipa noastră este gata să vă asiste și să răspundă prompt cerințelor dumneavoastră de transport și evacuare moloz.

Alegând BKU Trans&Move SRL, optați pentru o abordare eficientă și profesională în gestionarea deșeurilor. Contactați-ne pentru a beneficia de serviciile noastre de înaltă calitate și pentru a asigura o gestionare adecvată a deșeurilor dumneavoastră în București și Ilfov.

In final vrem sa facem un apel la voi, oamenii care aveți nevoie de serviciile noastre, să acordați o atenție sporită celor care se prezintă ca firme autorizate. Mulți dintre ei n-au buletin!!! Nu știu să scrie și să citească. Au plătit pe cineva să le facă un site, plin de greșeli gramaticale și gol de conținut și se prezintă ca firmă autorizată. Vă încântă cu prețuri mici iar după ce pleacă Dumnezeu cu mila. E plină țara de moloz aruncat peste tot, pe terenuri virane, în păduri, pe marginea drumurilor, în arii protejate sau mai tragic pe marginea râurilor sau a lacurilor. Otrăvind solul, apa și distrugând orice urmă de civilizație.

De aceea vă rugăm. Faceți o minimă verificare. Dacă pe un site nu apare niciun nume de firmă, cu siguranță n-au așa ceva. Dacă apare, luați cu copy-paste și dați un search pe Google. Știu că nu e comod, mai ales pe telefon. Dar asta înseamnă un pic de responsabilitate. Vin, vă iau gunoiul și-l aruncă pe câmp. În cel mai fericit caz nu sunt prinși și dumneavoastră ați scăpat cu un preț mic de mizerie. Dar dacă sunt prinși, riscați amenzi uriașe. Dacă nu este numai asta. Este despre responsabilitate. S-audim numai de bine!

Noi nu doar adunam gunoiul
Noi il si reciclam

× Transport moloz?