Lucrari Bobcat

Lucrari Bobcat

Demolari case, vile anexe, beciuri, mansarde; demolari garduri, garaje; Executam sapaturi pentru fundatii de case, sapaturi pentru garduri, pentru pivnite sau beciuri, executam sapaturi pentru garaje. Totul rapid si la cele mai bune preturi.

Demolam orice casa indiferent ca este din beton, caramida sau chirpici. Demolam garduri, Demolam anexe gospodaresti. Demolam hale industriale. Demolam incinte. Demolam case si caram moloz. Demolam case Bucuresti. Demolam case ILFOV

Va asteptam la 0724.984.864; 0766.496.455; 0767.414.179.

Lucrari Bobcat – Demolari – Nivelari teren – Defrisare vegetatie 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455 SUNA ACUM! Firma autorizata!!!

Executam lucrari cu bobcat in Bucuresti la cele mai bune preturi.

Preturile pentru lucrari bobcat Bucuresti prestate sunt corecte si accesibile pentru orice buget. Estimarea pretului se poate face la telefon sau la fata locului.

Lucrari bobcat Bucuresti si Ilfov. Executam la cerere nivelare, transport pamant, amenajari curti, gradini terenuri, terasari si supra-terasari curti, terenuri sau gradini.

Transport moloz

Ridicam molozul rezultat din renovari de apartamente

Lucrari Bobcat

Demolari, defrisari, nivelare sau terasare teren

Demolari case - Lucrari bobcat

Demolari si Lucrari Bobcat

Iti stam la dispozitie pentru orice lucrare de demolare, transport moloz, pamant pentru nivelare teren

  • Executam lucrari de demolare case, anexe gospodaresti, garduri etc

  • Nivelari terenuri, sapaturi cu Bobcat, defrisare vegetatie

  • Suna acum 0721.089.583 | 0767.414.179.

Alte servicii:

Demolari case, vile, anexe gospodaresti

Va punem la dispozitie servicii de demolari case, anexe, garaje, garduri, servicii de nivelare teren in vederea contructiei, transport pamant pentru nivelare sau pentru terasare. Dispunem de echipamente mici si mari pentru a asigura accesul in orice incinta. Serviciile sunt disponibile pentru Bucuresti si Ilfov dar in functie de marimea lucrarii ne deplasam si in judetele din proximitatea judetului ILFOV.

Amenajari curti, gradini

Nivelari terenuri si amenajari in vederea constructiei. Sapat gropi fundatie, sapat santuri pentru garduri. Executam lucrari de nivelare sau terasare terenuri.

Inchiriere - Lucrari cu Bobcat

Executam lucrari cu bobcat in Bucuresti la cele mai bune preturi. Preturile pentru lucrari bobcat Bucuresti prestate sunt corecte si accesibile pentru orice buget. Estimarea pretului se poate face la telefon sau la fata locului. Lucrari bobcat Bucuresti si Ilfov. Executam la cerere nivelare, transport pamant, amenajari curti, gradini terenuri, terasari si supra-terasari curti, terenuri sau gradini.

Debarasare mobila veche

Serviciile noastre de transport si debarasare mobila veche si/sau transport moloz si gunoi se desfasoara in cele mai sigure conditii deoarece firma dispune atat de o echipa de profesionisti cat si de un parc auto complet de autoutilitare 3,5 tone in stare de functionare impecabila.

× Transport moloz?