Molozul eterna problema

Molozul eterna problema la renovarea unui apartament

Molozul eterna problema. Dacă ai decis să reamenajezi baia și te-ai trezit cu o mulțime de moloz, sau dacă, anticipând venirea verii, te gândești să îți modernizezi apartamentul, vei observa că aceste lucrări generează o cantitate surprinzător de mare de deșeuri de construcție. Sau poate te gândești să închizi balconul pentru a extinde o cameră, o modificare care de asemenea va rezulta în acumularea de moloz.

Transport moloz 0767414179

Te vei confrunta cu întrebarea: cum să te descurci cu toate aceste resturi de construcție? Există numeroase companii care se ocupă cu transportul molozului și te pot ajuta să scapi de acesta. Îți pot oferi un container unde poți depozita molozul, dar procesul de încărcare și transport poate fi dificil, mai ales dacă locuiești la un etaj superior. Aceasta poate însemna multă muncă, transportarea sacilor pe scări și, în mod inevitabil, oboseală și dureri de spate.

Alternativ, poți discuta cu firma de transport pentru a vedea dacă oferă servicii de încărcare și evacuare a molozului din apartamentul tău. Acest serviciu, care te va scuti de efortul fizic, va fi inclus în costul total al serviciului de transport.

Cantitatea de deșeuri rezultată din remodelarea unui apartament este adesea prea mare pentru a fi aruncată în ghenă. Legea interzice aruncarea acestor tipuri de deșeuri la ghenele obișnuite și impune ca persoanele care efectuează lucrări de construcție sau demolare să aibă un contract cu o firmă de salubritate autorizată pentru ridicarea molozului. Nerespectarea acestui aspect este considerată contravenție și poate atrage amenzi între 500 și 1.000 RON.

Transport moloz Bucuresti 0767414179

Conform legii, materialele rezultate din demolare trebuie evacuate imediat în locuri special destinate. Căile de acces trebuie menținute libere de deșeurile provenite din demolări. De asemenea, legea interzice aruncarea molozului de la înălțime. Pentru evacuarea deșeurilor de la o înălțime mai mare de 4 metri, este necesar să se folosească jgheaburi închise, lazi sau containere. Capătul inferior al jgheaburilor de evacuare a molozului nu trebuie să fie la mai mult de 1 metru deasupra solului sau să se termine într-un buncar pentru a preveni formarea prafului. Zonele de depozitare a molozului și deșeurilor de materiale de construcție trebuie să fie împrejmuite.

Unde se arunca molozul ??? La groapa de gunoi. Noi intotdeauna il ducem la groapa de gunoi!!!

De asemenea, este important să știi că, în timpul campaniilor de curățenie generală de primăvară sau toamnă, deși lucrurile vechi din gospodărie și deșeurile vegetale pot fi adunate de angajații de la salubritate, deșeurile din construcții, precum țiglele și faianța, nu sunt acceptate. Aruncarea acestor tipuri de deșeuri în mod necorespunzător poate atrage amendarea de către Poliția Locală.

Firma autorizata transport moloz 0767414179

În concluzie, eliminarea molozului rezultat din renovări sau construcții necesită o planificare atentă și respectarea regulilor și legilor în vigoare. Alegerea unei firme specializate pentru gestionarea acestui tip de deșeuri este cea mai sigură și eficientă modalitate de a menține curățenia și de a respecta mediul înconjurător.

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?