Transport moloz sector 6

Transport moloz Bucuresti Sector 6

Oferim servicii de transport moloz, gunoi și mobilă veche în Sectorul 6 al Bucureștiului și în zonele adiacente, precum Domnești, Roșu, Dragomirești și altele. Echipa noastră dispune de un parc generos de utilaje și autoutilitare specializate pentru a gestiona cu eficiență transportul molozului, gunoiului, mobilierului vechi și a diverse resturi provenite de la amenajări interioare sau exterioare, precum și moloz și deșeuri generate de activități de igienizare sau renovare.

Serviciile noastre nu se rezumă doar la transportul molozului, gunoiului și mobilierului vechi; suntem pregătiți să vă oferim soluții complete, inclusiv servicii de demolări imobile, anexe gospodărești, săpături în curte cu bobcat și altele. Putem, de asemenea, transporta pământ pentru umplutură sau pământ pentru grădină.

Dispunem de o gamă variată de utilaje, precum camioane, bobcat-uri, mini-excavatoare și mini-buldozere, buldozere mari, pentru a vă oferi servicii complete. Aceste utilaje ne permit să curățăm terenurile, curțile sau spațiile libere din jurul casei de vegetație, să gestionăm radăcinile de copaci și pietrele, și să nivelăm terenurile în vederea construirii unui nou imobil.

Suntem recunoscuți pentru serviciile noastre rapide, corecte și accesibile, iar echipa noastră calificată este pregătită să răspundă nevoilor dumneavoastră într-un mod profesionist și eficient.

Transport moloz, gunoi si mobila veche Bucuresti Sector 6 – 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455 SUNA ACUM! Firma autorizata!!!

Transport moloz, gunoi si mobila veche – Sector 6 ieftin si rapid fara complicatii – Razoare, Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea, Cartierul Latin, Militari, Apusului, Autostrada Bucuresti-PItesti, Uverturii, Comuna Rosu, Comuna Dudu, Chiajna, Lujerului, Politehnica, Cotroceni, Regie, Crangasi, Gradina Botanica, Plevnei, Zona Gara de Nord, Stirbei Voda, Zona Cismigiu, Zona Operei Romane, Zona Facultatea de Drept etc, Sector 6.

Car moloz, gunoi si mobila veche – Sector 6 – 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455

Transport moloz Sector 6

Ridicam molozul rezultat din renovari de apartamente

Transport gunoi Sector 6

Transportam gunoiul rezultat din curatirea si defrisarea curtilor

Ai moloz si vrei sa scapi rapid de el?

In 20 de minute te-am scapat de moloz, gunoi sau mobila veche in orice zona din Bucuresti sau Ilfov

  • Nu sta cu gunoiul la usa. Nu enerva vecinii!

  • Nu-ti rupe spatele cu sacii de moloz. Nu merita.

  • Economiseste timp si bani apeland la serviciile noastre.

Demolari case, vile, anexe gospodaresti

Va punem la dispozitie servicii de demolari case, anexe, garaje, garduri, servicii de nivelare teren in vederea contructiei, transport pamant pentru nivelare sau pentru terasare. Dispunem de echipamente mici si mari pentru a asigura accesul in orice incinta. Serviciile sunt disponibile pentru Bucuresti si Ilfov dar in functie de marimea lucrarii ne deplasam si in judetele din proximitatea judetului ILFOV.

Amenajari curti, gradini

Nivelari terenuri si amenajari in vederea constructiei. Sapat gropi fundatie, sapat santuri pentru garduri. Executam lucrari de nivelare sau terasare terenuri.

Inchiriere - Lucrari cu Bobcat

Executam lucrari cu bobcat in Bucuresti la cele mai bune preturi. Preturile pentru lucrari bobcat Bucuresti prestate sunt corecte si accesibile pentru orice buget. Estimarea pretului se poate face la telefon sau la fata locului. Lucrari bobcat Bucuresti si Ilfov. Executam la cerere nivelare, transport pamant, amenajari curti, gradini terenuri, terasari si supra-terasari curti, terenuri sau gradini.

Debarasare mobila veche

Serviciile noastre de transport si debarasare mobila veche si/sau transport moloz si gunoi se desfasoara in cele mai sigure conditii deoarece firma dispune atat de o echipa de profesionisti cat si de un parc auto complet de autoutilitare 3,5 tone in stare de functionare impecabila.

× Transport moloz?