Colectarea molozului

Colectarea molozului rezultat din constructii, o mare problema fara solutii?

Transport moloz 0767414179

Oricine a trecut printr-o renovare completă a unui apartament cunoaște bine cantitatea mare de deșeuri și moloz care rezultă din acest proces. Eliminarea acestui moloz devine o problemă serioasă, mai ales într-un bloc unde nu poți folosi spațiul comun pentru depozitare.

Colectarea molozului din lucrările de construcție este o provocare reală, în lipsa unor soluții clare. În trecut, procesul era mai simplu. Angajai niște persoane care veneau, ridicau molozul și problema era rezolvată. O altă opțiune era să te adresezi primăriei locale, unde plăteai o taxă și primeai ajutorul unor lucrători trimiși de aceasta pentru a te scăpa de moloz. Dar de când în zona noastră a început trendul de colectare selectivă a gunoiului și alte inițiative ecologice, eliminarea molozului a devenit mai complicată. Persoanele care înainte ofereau acest serviciu o fac acum doar dacă ai un loc de depozitare propriu, iar primăria, după ce a externalizat aceste servicii, te îndrumă către firma de salubritate cu care colaborează. Din păcate, aceste firme de obicei refuză să ridice molozul de teama controalelor efectuate de Garda de Mediu.

Transport moloz Bucuresti 0767414179

În zona noastră, dacă ești prins aruncând gunoiul rezultat din construcții aiurea, te poți aștepta la amenzi substanțiale, care încep de la 10.000 de lei și pot ajunge la peste 100.000 de lei. Aceste sancțiuni sunt aplicate strict, fie cu ajutorul camerelor de supraveghere instalate în locurile de colectare a gunoiului, fie prin reclamații ale cetățenilor, care adesea atașează poze sau filmări ca dovadă. Pe de o parte, sunt mulțumit că datorită acestor măsuri, cantitatea de gunoi aruncat necorespunzător a scăzut comparativ cu alți ani. Pe de altă parte, impunerea de amenzi fără a oferi opțiuni legale de colectare este problematică. Primăria ar trebui să asigure un loc dedicat pentru depozitarea acestor deșeuri, unde oamenii să poată duce molozul după ce au plătit o taxă pentru acest serviciu. Până acum un an, exista un astfel de loc, dar a fost închis din lipsa autorizației de mediu.

Unde se arunca molozul ??? La groapa de gunoi. Noi intotdeauna il ducem la groapa de gunoi!!!

În prezent, nu există soluții legale clar definite, iar singura opțiune rămasă este să găsești o modalitate de a te descurca pe cont propriu. După ce opțiunile legale sunt epuizate rapid, te afli în situația de a căuta alte căi, uneori încercând să rezolvi problema “pe stil românesc”. Această situație evidențiază nevoia stringentă de soluții mai bune pentru gestionarea deșeurilor rezultate din construcții, un aspect vital pentru menținerea curățeniei și protecția mediului în comunitățile noastre. Noi avem solutii. SUntem printre putinele firma autorizatae care are un contract cu o groapa de gunoi care recicleaza molozul rezultat din demolari sau de pa santierele de constructii. Testati-ne!

Firma autorizata transport moloz 0767414179

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?