• Gunoi

  • Transport

  • Reciclare

  • Relaxare

Despre moloz!!!

Cum se umple un sac de moloz?

Evident ca nu pana la refuz. Un sac de moloz poate ajunge si la 80 de kg daca densitatea materialului cu care este umplut sacul este mare. Astfel va fi foarte greu de manipulat si exista riscul sa se rupa iar continutul sa ajunga pe jos, in lift sau pe scari. In acest fel ne vom certa cu vecinii ceea ce nu ne dorim nici noi nici dumneavoatra.

Tot ce rezulta dintr-o zugraveala este moloz?

Da si nu. Acum daca in urma zugravelii au rezultat si 30 de peturi de bere sigur acestea nu intra in categoria moloz. In principiu prin moloz, conform DEX ONLINE moloz inseamna "Material sub formă de pulbere de tencuială, spărturi de caramida si mortar, provenit din daramarea unor ziduri sau dupa executarea unor lucrari de zidarie". Asadar nu peturi, nu pampers etc.

Cand chem "baietii" sa ia molozul?

IN principiu la final dar sa vedem ce intelegem noi prin "baietii" cu molozul? Sa fie niste 'neni' asa "simpatici" care vin cu un atelaj, hai sa nu-i spunem caruta, ramanem la un atelaj, incarca sacii cu moloz si pleaca iar noi ne frecam mainile de ce afacere misto am facut? Dupa care, ne bate politia la usa sa ne dea amenda si sa ne puna sa ducem sacii cu moloz la groapa de gunoi? Sau inseamna o firma autorizata, care plateste taxe si impozite, ca noi si care are contract cu groapa de gunoi unde molozul este recliclat si transformat in material pentru constructii? Daca da atunci chemati-ne la final! Cand ati pus in saci tot ce a rezultat in urma renovarii sau a amenajarii case, apartamentului etc.

Cat costa sa scap de moloz?

Pai acum depinde de cantitate, de etajul la care stati, daca se poate cara cu liftul, daca il incarcati dumneavoastra in masina sau il incarcam noi, daca ni-l dati pe tot sau mai venim dupa cativa saci, daca ati mai colaborat cu noi, pentru ca noi tinem la clientii nostri, etc. Dupa cum vedeti treaba nu e simpla desi la prima vedere a arunca ce nu-ti mai trebuie n-ar trebui sa ridice probleme. DOar ca in povestea asta exista o variabila. SI anume daca nu-l duci unde trebuie ti-l aduce politia inapoi si cadou te si amendeaza. Asa ca apelati cu incredere la noi pentru ca suntem si ieftini si facem si ceea ce trebuie.

× Transport moloz?