Transport moloz Sector 5

Transport moloz Bucuresti Sector 5

Transport moloz, gunoi, si mobila veche – Sector 5, Bucuresti si zonele adiacente, Magurele, Bragadirul, Domnesti etc. Avem un parc generos de utilaje si autoutilitare pentru a transporta  moloz, gunoi, mobila veche si diverse resturi provenite de la amenajari interioare sau exterioare, moloz si deseuri generate de activitati de igienizare sau de renovare. Servicii noastre sunt mereu rapide, corecte si ieftine si nu se rezuma doar la transport moloz, gunoi si mobila veche ci includ si servicii de demolari imobile, anexe gospodaresti sapaturi in curte cu bobcat etc. De asemenea putem cara pamant pentru umplutura sau pamant pentru gradina. Va oferim de asemenea si personal civilizat si calificat pentru manipularea si transportul acestor resturi sau al altor obiecte de care vreti sa va debarasati. 

Detinem un parc complet de utilaje precum camioane, bobcat-uri, mini escavatoare sau mini buldozere, buldozere mari cu care va putem curata terenul, curtea sau spatiile libere din jurul casei de vegetatie, radacini de copaci, pietre de asemenea putem nivela un teren in vederea construirii unui nou imobil.

Transport moloz, gunoi si mobila veche Bucuresti Sector 5 – 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455 SUNA ACUM! Firma autorizata!!!

Transport moloz, gunoi si mobila veche – Sector 5 ieftin si rapid fara complicatii – Zona Zetarilor, Ferentari, Salaj, Rahova, Zona Odai, Cartierul Verde, Zona Independentei, Strada Buzoieni, Zona Antiaeriana, zona Petre Ispirescu, Sos Progresului, Zona 13 Septembrie, Zona Sebastian, Zona Panduri, Zona Fabrica de Chibrituri, Zona 13 septembrie – Marriot, Zona Izvor- Libertatii, Zona Uranus – Tudor Vladimirescu etc Sector 5.

Car moloz, gunoi si mobila veche – Sector 5 – 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455

Transport moloz Sector 5

Ridicam molozul rezultat din renovari de apartamente

Transport gunoi Sector 5

Transportam gunoiul rezultat din curatirea si defrisarea curtilor

Transport moloz Sector 5

Ai moloz si vrei sa scapi rapid de el?

In 20 de minute te-am scapat de moloz, gunoi sau mobila veche in orice zona din Bucuresti sau Ilfov

  • Nu sta cu gunoiul la usa. Nu enerva vecinii!

  • Nu-ti rupe spatele cu sacii de moloz. Nu merita.

  • Economiseste timp si bani apeland la serviciile noastre.

Demolari case, vile, anexe gospodaresti

Va punem la dispozitie servicii de demolari case, anexe, garaje, garduri, servicii de nivelare teren in vederea contructiei, transport pamant pentru nivelare sau pentru terasare. Dispunem de echipamente mici si mari pentru a asigura accesul in orice incinta. Serviciile sunt disponibile pentru Bucuresti si Ilfov dar in functie de marimea lucrarii ne deplasam si in judetele din proximitatea judetului ILFOV.

Amenajari curti, gradini

Nivelari terenuri si amenajari in vederea constructiei. Sapat gropi fundatie, sapat santuri pentru garduri. Executam lucrari de nivelare sau terasare terenuri.

Inchiriere - Lucrari cu Bobcat

Executam lucrari cu bobcat in Bucuresti la cele mai bune preturi. Preturile pentru lucrari bobcat Bucuresti prestate sunt corecte si accesibile pentru orice buget. Estimarea pretului se poate face la telefon sau la fata locului. Lucrari bobcat Bucuresti si Ilfov. Executam la cerere nivelare, transport pamant, amenajari curti, gradini terenuri, terasari si supra-terasari curti, terenuri sau gradini.

Debarasare mobila veche

Serviciile noastre de transport si debarasare mobila veche si/sau transport moloz si gunoi se desfasoara in cele mai sigure conditii deoarece firma dispune atat de o echipa de profesionisti cat si de un parc auto complet de autoutilitare 3,5 tone in stare de functionare impecabila.

Transport moloz?