Transport moloz Bucuresti Sector 1

Transport moloz Bucuresti Sector 2

Transport moloz, gnoi, si mobila veche – Sector 2, Bucuresti si din proximitate. Transportam de dimineata pana seara moloz, gunoi, mobila veche si diverse resturi de la amenajari interioare sau exterioare, deseuri provenite din activitati de igienizare sau de renovare. Servicii rapide, corecte si ieftine de transport moloz, gunoi si mobila veche. De asemenea putem cara pamant pentru umplutura sau pamant pentru gradina. Va oferim de asemenea si personal civilizat si calificat pentru manipularea si transportul acestor resturi sau al altor obiecte de care vreti sa va debarasati. 

Avem un parc complet de utilaje precum bobcat-uri, miniescavatoare sau mini buldozere, buldozere mari cu care va putem curata terenul, curtea sau spatiile libere din jurul casei de vegetatie, radacini de copaci, pietre etc.

Transport moloz, gunoi si mobila veche Bucuresti Sector 2 – 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455 SUNA ACUM! Firma autorizata!!!

Debarasare si transport moloz si gunoi la sac ieftin si rapid – Sector 2 ieftin si rapid fara complicatii – Piata obor, zona Tei, Zona Colentina, Doamna Ghica, Sos Fundeni, Zona Dragonul Rosu, Morarilor,  Zona Gara de Est, Zona Pache Protopopescu, Zona Mosilor, Piata Universitatii, Piata Unirii, Zona Izvorul Rece, Zona Iancului etc, Sector 2. Transport moloz, gunoi si mobila veche din poduri, pivnite, mansarde, curti, debarale case si/sau vile. Transportam mobila veche de la spitale ori hoteluri, magazine sau Mall-uri ori de la institutii publice. De asemenea efectuam orice tip de transport de mobila atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice

Car moloz, gunoi si mobila veche – Sector 2 – 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455

 

Transport moloz Sector 2

Ridicam molozul rezultat din renovari de apartamente

Transport gunoi Sector 2

Transportam gunoiul rezultat din curatirea si defrisarea curtilor

Transport moloz Sector 2

Ai moloz si vrei sa scapi rapid de el?

In 20 de minute te-am scapat de moloz, gunoi sau mobila veche in orice zona din Bucuresti sau Ilfov

  • Nu sta cu gunoiul la usa. Nu enerva vecinii!

  • Nu-ti rupe spatele cu sacii de moloz. Nu merita.

  • Economiseste timp si bani apeland la serviciile noastre.

Demolari case, vile, anexe gospodaresti

Va punem la dispozitie servicii de demolari case, anexe, garaje, garduri, servicii de nivelare teren in vederea contructiei, transport pamant pentru nivelare sau pentru terasare. Dispunem de echipamente mici si mari pentru a asigura accesul in orice incinta. Serviciile sunt disponibile pentru Bucuresti si Ilfov dar in functie de marimea lucrarii ne deplasam si in judetele din proximitatea judetului ILFOV.

Amenajari curti, gradini

Nivelari terenuri si amenajari in vederea constructiei. Sapat gropi fundatie, sapat santuri pentru garduri. Executam lucrari de nivelare sau terasare terenuri.

Inchiriere - Lucrari cu Bobcat

Executam lucrari cu bobcat in Bucuresti la cele mai bune preturi. Preturile pentru lucrari bobcat Bucuresti prestate sunt corecte si accesibile pentru orice buget. Estimarea pretului se poate face la telefon sau la fata locului. Lucrari bobcat Bucuresti si Ilfov. Executam la cerere nivelare, transport pamant, amenajari curti, gradini terenuri, terasari si supra-terasari curti, terenuri sau gradini.

Debarasare mobila veche

Serviciile noastre de transport si debarasare mobila veche si/sau transport moloz si gunoi se desfasoara in cele mai sigure conditii deoarece firma dispune atat de o echipa de profesionisti cat si de un parc auto complet de autoutilitare 3,5 tone in stare de functionare impecabila.