Transport gunoi sector 6

Transport gunoi – Sector 6 – 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455

Transport gunoi – Sector 6 Bucuresti – 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455. SC BKU MOVE & TRANS SRL ofera servicii de transport gunoi – Sector 6, Bucuresti si din imprejurimi. Transportam la orice ora din zi gunoi si moloz, deseuri rezultate din demolare casa sau alte anexe gospodaresti si diverse resturi de la amenajari interioare sau exterioare, deseuri provenite din activitati de igienizare sau de debarasare.

Servicii rapide, corecte si ieftine de transport moloz, nisip, gunoi si mobila veche. Va oferim de asemenea si personal civilizati si calificat pentru manipularea si transportul acestor resturi sau al altor obiecte de care vreti sa scapati sau de care nu mai aveti novei.

De asemenea am achizitionat bobcat-uri, miniescavatoare sau mini buldozere cu care va putem curata terenul, curtea sau spatiile libere din jurul casei de vegetatie, radacini de copaci, pietre etc.

Curatenie in curte sector 6

Transport gunoi – Sector 6

Suntem firma autorizata pentru transportul la groapa de gunoi al deseurilor provenite din activitati de constructie sau demolare de imobile. Emitem factura pentru toate serviciile noastre. Debarasare si transport moloz si gunoi la sac ieftin si rapid – Sector 6 ieftin si rapid fara complicatii

Zonele- Razoare, Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea, Cartierul Latin, Militari, Apusului, Autostrada Bucuresti-Pitesti. Uverturii, Comuna Rosu, Comuna Dudu, Chiajna, Lujerului, Politehnica, Cotroceni, Regie. Crangasi, Gradina Botanica, Plevnei, Zona Gara de Nord, Stirbei Voda, Zona Cismigiu, Zona Operei Romane, Zona Facultatea de Drept etc, Sector 6.

Transport moloz, gunoi si mobila veche din poduri, pivnite, mansarde, curti, debarale case si/sau vile. Transportam mobila veche de la spitale ori hoteluri, magazine sau Mall-uri ori de la institutii publice. De asemenea efectuam orice tip de transport de mobila atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

4.5/5 - (2 votes)

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?