Transport si debarasare mobila veche

Transport Mobila Veche

Transport mobila veche. Va oferim servicii de transport mobila veche. Facem eforturi pentru ca serviciile noastre sa fie complete, rapide si intotdeauna la preturi fara concurenta. Oferim transport din orice sector (transport mobila veche sector 1, transport mobila veche sector 2, transport mobila veche sector 3, transport mobila veche sector 4, transport mobila veche sector 5, transport mobila veche sector 6) si din proximitate ( Transport mobila veche ILFOV, Bragadiru, Cornetu, Domnesti, Chitila, Rosu, Dragomiresti, Buftea, Otopeni, Pipera, Tunari, Popesti-Leordeni, Jilava, Magurele etc). Va punem la dispozitie echipele noastre calificate si antrenate pentru a manipula si incarca mobila. Nu are rost sa va rupeti spatele. Nu merita. Suntem rapizi si ieftini. Serviciile le puteti comanda la telefonul afisat pe site sau prin email in sectiunea contact.

Transport moloz, gunoi si mobila veche Bucuresti 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455 SUNA ACUM! Firma autorizata!!!

Dacaa vrei sa renovezi o casa trebuie sa scapi de mobila veche pentru a face loc. Cum? Simplu. Ne suni pe noi. Facem asta de 20 de ani. Nu te complica in zadar si nu-ti pune sanatatea si integritatea fizica in joc.. Noi stiu cum sa facem asta, facem asta in fiecare zi si in plus avem si echipamente speciale pentru manipularea mobilei.

Transport mobila veche

Ridicam mobila de la locuinta dumneavoastra

Debarasare mobila veche

Suntem gata pentru ridicarea mobilei vechi

debarasare mobila veche

Ai mobila veche si vrei sa scapi de ea?

In 20 de minute te-am scapat de mobila veche sau de alte vechituriin orice zona din Bucuresti sau Ilfov

  • Nu te incurca de mobila veche!

  • Nu-ti rupe spatele cu cu ea. Nu merita.

  • Economiseste timp si bani apeland la serviciile noastre.

Alte servicii:

Demolari case, vile, anexe gospodaresti

Va punem la dispozitie servicii de demolari case, anexe, garaje, garduri, servicii de nivelare teren in vederea contructiei, transport pamant pentru nivelare sau pentru terasare. Dispunem de echipamente mici si mari pentru a asigura accesul in orice incinta. Serviciile sunt disponibile pentru Bucuresti si Ilfov dar in functie de marimea lucrarii ne deplasam si in judetele din proximitatea judetului ILFOV.

Amenajari curti, gradini

Nivelari terenuri si amenajari in vederea constructiei. Sapat gropi fundatie, sapat santuri pentru garduri. Executam lucrari de nivelare sau terasare terenuri.

Inchiriere - Lucrari cu Bobcat

Executam lucrari cu bobcat in Bucuresti la cele mai bune preturi. Preturile pentru lucrari bobcat Bucuresti prestate sunt corecte si accesibile pentru orice buget. Estimarea pretului se poate face la telefon sau la fata locului. Lucrari bobcat Bucuresti si Ilfov. Executam la cerere nivelare, transport pamant, amenajari curti, gradini terenuri, terasari si supra-terasari curti, terenuri sau gradini.

Debarasare mobila veche

Serviciile noastre de transport si debarasare mobila veche si/sau transport moloz si gunoi se desfasoara in cele mai sigure conditii deoarece firma dispune atat de o echipa de profesionisti cat si de un parc auto complet de autoutilitare 3,5 tone in stare de functionare impecabila.

Transport moloz?