Transport moloz zona Drumul Taberei

Transport moloz zona Drumul Taberei, Bucuresti 0721.089.583, 0767.414.179

Firma noastră, BKU Trans&Move SRL, oferă o varietate de servicii în domeniul construcțiilor și al eliminării deșeurilor. Activitatea noastră principală se concentrează pe demolarea clădirilor, transportul molozului și a altor tipuri de deșeuri rezultate din lucrările de construcție și renovare. Ne asigurăm că toate aceste sarcini sunt îndeplinite cu grijă, respectând mediul înconjurător.

Transport moloz zona Drumul Taberei, Bucuresti – 0721.089.583, 0767.414.179

Ne ocupăm cu demolarea atât a caselor, cât și a anexelor gospodărești. Înțelegem că uneori este necesar să îndepărtăm structuri vechi pentru a face loc pentru noi construcții. Această activitate necesită atenție și grijă, iar noi ne asigurăm că este realizată într-un mod sigur și controlat, îndepărtând toate resturile rezultate.

O altă parte importantă a serviciilor noastre este transportul molozului provenit de la construcțiile de case sau renovări. După ce o clădire este demolată sau renovată, rămâne mult moloz și alte tipuri de deșeuri care trebuie eliminate. Noi preluăm această sarcină și ne asigurăm că molozul este transportat la locurile special amenajate pentru acest tip de deșeuri.

Transport moloz zona Drumul Taberei, Bucuresti – 0721.089.583, 0767.414.179

Nu ne ocupăm doar de casele individuale, ci și de santierele mari de construcții. Avem capacitatea de a transporta cantități mari de moloz de la astfel de șantiere. Folosim echipamente adecvate pentru a încărca și transporta molozul în mod eficient și sigur.

În plus față de transportul molozului, oferim și servicii de transport pentru gunoiul rezultat din construcții. Ne asigurăm că toate deșeurile sunt colectate și duse la locuri adecvate, evitând astfel poluarea mediului înconjurător.

Un aspect foarte important pentru noi este că nu aruncăm molozul sau gunoiul în locuri nepotrivite, cum ar fi câmpuri, păduri, pe malul râurilor sau al lacurilor. Ne preocupă protecția mediului, astfel încât transportăm toate deșeurile la gropile de gunoi, unde sunt procesate și reciclate corespunzător.

Transport moloz zona Drumul Taberei, Bucuresti – 0721.089.583, 0767.414.179

Oferim serviciile noastre în Sectorul 6 al Bucureștiului, acoperind străzi importante precum Bulevardul Iuliu Maniu, Strada Virtuții, Bulevardul Uverturii, Calea Crângași, Strada Sibiu, Bulevardul Timișoara, Strada Valea Cascadelor, Bulevardul Constructorilor, Strada Drumul Taberei, Bulevardul 1 Mai, Strada Brașov și Calea Giulești. De asemenea, activăm și în zonele adiacente din Ilfov, oferind servicii unui număr cât mai mare de clienți.

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?