Transport moloz zona 13 Septembrie

Transport moloz zona 13 Septembrie, Bucuresti 0721.089.583, 0767.414.179

Transport moloz zona 13 Septembrie. BKU Trans&Move SRL este o firmă activă în zona Sectorul 5 al Bucureștiului, specializată în demolarea construcțiilor și transportul deșeurilor rezultate din aceste procese. Serviciile noastre includ eliminarea structurilor vechi, precum case și anexe gospodărești, și gestionarea molozului și gunoiului provenit din activități de construcție și renovare.

Transport moloz zona 13 Septembrie, Bucuresti 0721.089.583, 0767.414.179

În cadrul activității noastre, punem un accent deosebit pe demolarea controlată și sigură a clădirilor, asigurându-ne că toate resturile și deșeurile sunt îndepărtate eficient. De asemenea, preluăm sarcina de a gestiona molozul rezultat, fie că provine de la construcții noi sau renovări ale caselor existente. Transportăm molozul și deșeurile la facilități specializate, unde acestea pot fi procesate sau reciclate în mod corespunzător.

Firma noastră nu se limitează doar la proiecte rezidențiale mici, ci se ocupă și de transportul deșeurilor de pe santierele de construcții mari. Dispunem de echipamentul necesar pentru a manipula și transporta cantități mari de moloz, respectând normele de siguranță și protecția mediului.

Transport moloz zona Sector 5, Bucuresti 0721.089.583, 0767.414.179

Ne asumăm responsabilitatea de a proteja mediul, astfel încât nu aruncăm deșeurile în locuri neautorizate, cum ar fi câmpuri, păduri sau aproape de ape. Toate deșeurile sunt duse la gropile de gunoi autorizate, unde sunt tratate în mod responsabil.

Serviciile noastre sunt disponibile în întregul Sector 5, acoperind zone precum Ferentari, Rahova, Cotroceni, 13 Septembrie, Tudoar Vladimiresc, Panduri etc. De asemenea, lucrăm și în localitățile învecinate din Ilfov, extinzându-ne astfel capacitatea de a servi un număr mai mare de clienți.

Transport moloz zona 13 Septembrie, Bucuresti 0721.089.583, 0767.414.179

La BKU Trans&Move SRL, ne angajăm să oferim servicii de înaltă calitate, eficiente și cu respect pentru mediu. Ne dedicăm să asistăm comunitatea, oferind soluții eficiente și sustenabile pentru gestionarea deșeurilor. Dacă aveți nevoie de serviciile noastre, suntem pregătiți să vă ajutăm și să vă oferim cele mai bune opțiuni pentru proiectele dumneavoastră.

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?