Transport moloz Zona Drumul Taberei

Transport moloz Bucuresti – 0721.089.583, 0767.414.179

BKU Trans&Move SRL este o companie autorizată în domeniul transportului de moloz și deșeuri provenite din construcții, amenajări și chiar reamenajări de imobile diverse. Activitatea noastră se concentrează în sectorul 5 al Bucureștiului și în zonele învecinate din județul Ilfov, asigurând servicii profesionale și responsabile de gestionare a deșeurilor.

Specializați în transportul molozului rezultat din demolarea de case sau renovarea de apartamente, case, vile, spații comerciale și hale industriale, ne extindem serviciile și către alte tipuri de imobile precum școli, spitale, clădiri de birouri sau instituții publice. Compania noastră oferă, de asemenea, servicii de demolare pentru construcții de mici dimensiuni, inclusiv anexe gospodărești și alte structuri aferente proprietăților rezidențiale sau comerciale.

Transport moloz si mobila veche Sector 6 Bucuresti 0721.089.583, 0767.414.179

Oferim o atenție deosebită modului în care gestionăm molozul și deșeurile, angajându-ne să nu recurgem la practici inadecvate de eliminare, cum ar fi aruncarea pe câmp, o problemă des întâlnită în România. Prin urmare, toate deșeurile sunt transportate exclusiv la gropile de gunoi dedicate reciclării, asigurând astfel o abordare ecologică și conformă cu reglementările de mediu.

În plus, BKU Trans&Move SRL oferă servicii de transport pământ pentru umplutură și execută săpături mecanizate cu utilaje de mici dimensiuni, cum ar fi Bobcat-uri, mini buldozere sau mini excavatoare. Aceste servicii sunt complementare activității principale și contribuie la eficientizarea proceselor de construcție și amenajare. De asemenea, suntem echipați pentru efectuarea lucrărilor de nivelare a terenurilor, defrișări și curățare a terenurilor de bolovani și rădăcini de copaci, oferind o gamă completă de servicii pentru pregătirea siturilor de construcție.

Transport moloz si mobila veche – Zona Drumul Taberei 0721.089.583, 0767.414.179

În sectorul 6 din București, activitatea noastră acoperă artere importante precum Bulevardul Iuliu Maniu, Strada Virtuții, Bulevardul Uverturii, Calea Crângași, Strada Sibiu, Bulevardul Timișoara, Strada Valea Cascadelor, Bulevardul Constructorilor, Strada Drumul Taberei, Bulevardul 1 Mai, Strada Brașov și Calea Giulești. Această prezență în zone cheie ale sectorului 6 ne permite să oferim servicii rapide și eficiente.

Extindem, de asemenea, serviciile noastre în județul Ilfov, acoperind localități precum Chitila, Buftea, Mogoșoaia, Otopeni, Ciorogârla și Bragadiru. Această extensie ne ajută să oferim servicii de transport de moloz și deșeuri din construcții nu doar în capitală, ci și în zonele adiacente, satisfăcând astfel o gamă variată de cerințe ale clienților noștri.

Transport moloz Sector 6 Bucuresti – 0721.089.583, 0767.414.179

Prin serviciile oferite, BKU Trans&Move SRL se angajează să ofere soluții eficiente pentru gestionarea molozului și deșeurilor din construcții, contribuind la un mediu mai curat și mai sigur. Ne dedicăm să oferim soluții de înaltă calitate, personalizate nevoilor fiecărui proiect, cu un accent puternic pe siguranță, eficiență și respectarea mediului înconjurător.

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?