Transport moloz Sector 6 Bucuresti

Transport moloz si mobila veche Bucuresti – Sector 6 – 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455

Transport moloz si mobila veche Bucuresti – Sector 6 – 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455

Firma autorizata SC BKU MOVE & TRANS SRL Transport moloz si mobila veche Bucuresti – Sector 6 si ILFOV. Oferim capacitati mari de transport indiferent de zona in care se afla locatia dumneavoastra.

Va oferim 7/7 24 din 24 servicii rapide, corecte si ieftine de transport moloz, transport nisip, transport gunoi si transport sau debarasare mobila veche. Va oferim de asemenea si personal civilizati si calificat pentru manipularea si transportul acestor resturi sau al altor obiecte de care vreti sa scapati sau de care nu mai aveti novei.

De asemenea am achizitionat bobcat-uri, miniescavatoare sau mini buldozere cu care va putem curata terenul, curtea sau spatiile libere din jurul casei de vegetatie, radacini de copaci, pietre etc.

Transport moloz si mobila veche Bucuresti - Sector 6

Transport moloz, moloz, gunoi si mobila veche – Sector 6

Ieftin si rapid fara complicatii -Transportam moloz provenit din demolari, moloz provenit din renovari, deseuri caznice, gunoi etc.

Serviciile noastre acopera zonele Razoare, Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea, Cartierul Latin, Militari, Apusului. Autostrada Bucuresti-PItesti, Uverturii, Comuna Rosu, Comuna Dudu, Chiajna, Lujerului, Politehnica. Cotroceni, Regie, Crangasi, Gradina Botanica, Plevnei, Zona Gara de Nord, Stirbei Voda, Zona Cismigiu. Zona Operei Romane, Zona Facultatea de Drept etc, Sector 6.

Va oferim asa cum v-am obisnuit ani la rand servicii de calitate la preturi corecte pentru orice sector din Bucuresti si proximitate, Ilfov, Calarasi, Teleorman, Arges, Dambovita sau Prahova. Serviciile noastre sunt disponibile non-stop, la preturi fara concurenta.

Nu ezitati sa ne contactati si pentru alte servicii de transport cum ar fi Transport Auto cu platforma, Transport cherestea din depozit propriu, Transport nisip din stoc, pietris sau balast tot din depozitul propriu.

Transport moloz si mobila veche Bucuresti – Sector 6

Demolari case Bucuresti si Debarasare si transport moloz si gunoi la sac ieftin si rapid – Sector 6 din zonele – Razoare. Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea, Cartierul Latin, Militari, Apusului, Autostrada Bucuresti-PItesti. Uverturii, Comuna Rosu, Comuna Dudu, Chiajna, Lujerului, Politehnica, Cotroceni, Regie, Crangasi, Gradina Botanica. Plevnei, Zona Gara de Nord, Stirbei Voda, Zona Cismigiu, Zona Operei Romane, Zona Facultatea de Drept etc, Sector 6.

Demolam case si anexe gospodarasti si transportam moloz, gunoi si mobila veche din poduri, pivnite, mansarde, curti, debarale case si/sau vile. Transportam mobila veche de la hoteluri, magazine sau Mall-uri ori de la institutii publice. De asemenea efectuam orice tip de transport de mobila atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. Se elibereaza factura fiscala

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?