Transport moloz Zona Vatra Luminoasa

Transport moloz Zona Vatra Luminoasa – Sector 3 0721.089.583, 0767.414.179

BKU Trans&Move SRL este o firmă care oferă o gamă largă de servicii în domeniul construcțiilor și al gestionării deșeurilor, activă în Sectorul 3 al Bucureștiului și în zonele învecinate. Ne ocupăm cu grija și atenția necesară de diverse sarcini esențiale, de la demolarea clădirilor până la transportul molozului și gunoiului rezultat din construcții.

În primul rând, firma noastră oferă servicii de demolare a caselor și anexelor gospodărești. Înțelegem că uneori este nevoie să înlăturăm structuri vechi pentru a face loc pentru construcții noi. Ne asigurăm că acest proces se desfășoară în siguranță și eficient, îndepărtând toate resturile rezultate.

Transport moloz Sector 3 0721.089.583, 0767.414.179

O altă activitate importantă pe care o realizăm este transportul molozului provenit din construcția sau renovarea caselor. Știm că după astfel de lucrări rămân multe deșeuri care trebuie înlăturate. Ne ocupăm noi de acest lucru, transportând molozul la locurile special amenajate pentru acest tip de deșeuri.

Nu doar casele individuale generează moloz, ci și santierele mari de construcții. Firma noastră are capacitate mare de transport, putând să facă față oricăror solicitări. Avem echipamentul necesar pentru a încărca și transporta molozul în mod eficient și sigur.

În plus, oferim servicii de transport pentru gunoiul provenit din construcții. Ne asigurăm că toate resturile sunt adunate și duse la locurile adecvate, evitând astfel poluarea mediului înconjurător.

Transport moloz Bucuresti 0721.089.583, 0767.414.179

Un aspect foarte important pentru noi, spre deosebire de alte firme din domeniu, este că nu aruncăm molozul sau gunoiul în locuri nepotrivite, cum ar fi câmpuri, păduri sau pe malurile râurilor sau lacurilor. Ne preocupă protejarea mediului înconjurător, așa că transportăm toate deșeurile la groapa de gunoi, unde pot fi procesate și reciclate corespunzător.

Aceste servicii sunt disponibile în Sectorul 3, acoperind străzi și bulevarde importante ca Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Șoseaua Mihai Bravu, Strada Vatra Luminoasă, Banu Manta, Liviu Rebreanu, Basarabia etc§. De asemenea, lucrăm și în zonele învecinate din Ilfov, astfel încât serviciile noastre să fie accesibile unui număr cât mai mare de clienți.

Transport moloz 0721.089.583, 0767.414.179

La BKU Trans&Move SRL, ne angajăm să oferim servicii de calitate, eficiente și respectuoase față de mediu. Ne pasă de comunitatea în care lucrăm și ne străduim să lăsăm în urma noastră un impact pozitiv. Dacă aveți nevoie de serviciile noastre, suntem aici pentru a vă ajuta și a vă oferi cele mai bune soluții.

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?