Transport moloz Zona Pieptanari

Transport moloz Zona Pieptanari – Sector 5 Bucuresti – 0721.089.583, 0767.414.179

BKU Trans&Move SRL este o firmă romaneasca, autorizată pentru transportul molozului și a deșeurilor provenite din construcții, amenajări și chiar reamenajări de apartamente, case, vile, spații comerciale, hale industriale, școli, spitale și alte structuri. Având sediul în sectorul 5 al Bucureștiului, serviciile noastre sunt disponibile atât în acest sector, cât și în zonele învecinate din județul Ilfov.

Transport moloz Sector 5 Bucuresti – 0721.089.583, 0767.414.179

Ne dedicăm gestionării responsabile a deșeurilor, asigurându-ne că acestea sunt transportate exclusiv la gropile de gunoi destinate reciclării. Acest angajament ne diferențiază de practicile inadecvate ale unor concurenți sau persoane care aruncă deșeurile în locuri neautorizate, afectând mediul înconjurător.

Oferim servicii complete de demolare pentru case, anexe gospodărești și diverse construcții de mici dimensiuni. Demolările sunt efectuate cu precizie și siguranță, iar molozul și deșeurile rezultate sunt apoi transportate în mod responsabil către locațiile de reciclare. De asemenea, suntem echipați pentru a transporta pământ pentru umplutură și efectuăm săpături mecanizate cu utilaje de mici dimensiuni, cum ar fi Bobcat-uri, mini buldozere sau mini escavatoare.

Transport moloz Bucuresti – 0721.089.583, 0767.414.179

Serviciile noastre se extind și la nivelări de terenuri, defrișări, curățarea terenurilor de bolovani și rădăcini de copaci, oferind astfel soluții complete pentru pregătirea siturilor de construcție. Aceste activități sunt realizate de o echipă profesionistă, cu o abordare orientată către respectarea normelor de siguranță și protecție a mediului.

În sectorul 6 al Bucureștiului, activitatea noastră cuprinde străzi importante precum Bulevardul Iuliu Maniu, Strada Virtuții, Bulevardul Uverturii, Calea Crângași, Strada Sibiu, Bulevardul Timișoara, Strada Valea Cascadelor, Bulevardul Constructorilor, Strada Drumul Taberei, Bulevardul 1 Mai, Strada Brașov și Calea Giulești. Această prezență strategică ne permite să oferim servicii rapide și eficiente pentru clienții din acest sector.

Extindem, de asemenea, serviciile noastre în județul Ilfov, deservind localități precum Chitila, Buftea, Mogoșoaia, Otopeni, Ciorogârla și Bragadiru. Această extensie ne ajută să răspundem cerințelor clienților noștri din zonele învecinate Bucureștiului, oferind soluții adaptate nevoilor lor specifice.

 Demolari case si Transport moloz la groapa de gunoi Sector 5 Bucuresti – 0721.089.583, 0767.414.179

Prin activitatea noastră, BKU Trans&Move SRL se angajează să ofere soluții eficiente și responsabile pentru gestionarea molozului și deșeurilor din construcții, contribuind astfel la un mediu mai curat și mai sigur. Ne dedicăm să oferim servicii de înaltă calitate, personalizate pentru fiecare proiect, cu accent pe siguranță, eficiență și respectarea normelor de mediu. Echipa noastră de profesioniști este pregătită să răspundă nevoilor și provocărilor fiecărui proiect, asigurând un serviciu complet și de încredere pentru clienții noștri din sectorul 6 al Bucureștiului și din Ilfov.

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?