Transport moloz Zona Brancoveanu

Transport moloz Zona Brancoveanu – Sector 4 Bucuresti – 0721.089.583, 0767.414.179

BKU Trans&Move SRL, o companie cu expertiză în domeniul construcțiilor și demolărilor, oferă o gamă largă de servicii specializate pentru clienții din Sectorul 4 al Bucureștiului. Compania se distinge prin angajamentul său față de practici responsabile și ecologice în gestionarea deșeurilor, asigurându-se că molozul și gunoiul provenit din construcții sunt transportate corespunzător la gropile de gunoi pentru reciclare.

Serviciile noastre includ demolări de case și anexe gospodărești, unde echipa noastră profesionistă utilizează tehnici și echipamente moderne pentru a asigura o demolare sigură și eficientă. În plus, oferim servicii de transport moloz și gunoi rezultat din construcția sau renovarea de case, precum și de la mari șantiere de construcții. Ne asigurăm că toate deșeurile sunt îndepărtate și transportate în mod responsabil, protejând astfel mediul înconjurător.

Transport moloz Sector 4 Bucuresti – 0721.089.583, 0767.414.179

Spre deosebire de concurență, BKU Trans&Move SRL nu recurge la practici inadecvate de eliminare a deșeurilor, cum ar fi aruncarea lor pe câmp sau pe malurile râurilor. Suntem conștienți de impactul negativ pe care aceste metode îl au asupra mediului și comunităților locale, motiv pentru care ne dedicăm să transportăm toate deșeurile la gropile de gunoi autorizate, unde pot fi reciclate corespunzător.

Transport moloz Zona Brancoveanu – Sector 4 Bucuresti – 0721.089.583, 0767.414.179

Pe lângă aceste servicii, oferim și transport de pământ pentru umplutură, nivelare de terenuri și curățare teren de bolovani și rădăcini de copaci. Aceste servicii sunt esențiale în pregătirea siturilor pentru noi construcții sau proiecte de amenajare. De asemenea, realizăm săpături mecanizate cu utilaje de mici dimensiuni, precum Bobcat-uri, mini buldozere sau mini excavatoare, pentru a asigura o eficiență maximă în proiectele noastre.

Serviciile noastre sunt disponibile în tot Sectorul 4 al Bucureștiului, acoperind străzi și bulevarde importante cum ar fi Bulevardul Gheorghe Șincai, Strada Viilor, Calea Șerban Vodă, Bulevardul Tineretului, Bulevardul Dimitrie Cantemir, Strada Mărășești, Calea Văcărești, Bulevardul Marasesti, Strada Luică și Bulevardul Constantin Brâncoveanu. Această prezență extinsă ne permite să oferim servicii prompte și eficiente, indiferent de locația proiectului în sector.

În concluzie, BKU Trans&Move SRL este dedicată oferirii unor servicii de înaltă calitate, cu un puternic accent pe responsabilitatea ecologică. Ne angajăm să oferim soluții eficiente și sigure pentru clienții noștri, contribuind în același timp la protejarea și conservarea mediului înconjurător.


Transport moloz si gunoi Sector 4 Bucuresti – 0721.089.583, 0767.414.179

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?