Transport moloz Zona Aparatorii Patriei

Transport moloz  Zona Aparatorii Patriei – Sector 4 Bucuresti – 0721.089.583, 0767.414.179

BKU Trans&Move SRL, o companie autorizată în transportul molozului și a deșeurilor din construcții, se concentrează pe oferirea de servicii profesionale și ecologice în sectorul 4 al Bucureștiului și în zonele adiacente din Ilfov. Expertiza noastră se extinde de la gestionarea deșeurilor provenite din demolări, renovări și reamenajări de apartamente, case, vile, până la spații comerciale și hale industriale, incluzând și alte tipuri de proprietăți precum instituții educaționale, spitale și clădiri de birouri.

Transport moloz – Firma autorizata conform legii Sector 4 Bucuresti – 0721.089.583, 0767.414.179

Ne dedicăm unei abordări responsabile în gestionarea deșeurilor, transportând molozul exclusiv către centrele de reciclare autorizate, evitând astfel practici de eliminare inadecvate și dăunătoare pentru mediu. Această practică reflectă angajamentul nostru constant pentru protecția mediului și respectarea reglementărilor ecologice.

În plus față de transportul molozului, BKU Trans&Move SRL oferă și servicii auxiliare, cum ar fi demolarea de case vechi sau demolarea de diverse anexe gosparesti, transportul de pământ pentru umplutură și săpături mecanizate, utilizând utilaje moderne de mici dimensiuni, inclusiv Bobcat-uri, mini buldozere sau mini excavatoare. Aceste servicii sunt esențiale pentru pregătirea terenului în vederea unor noi construcții, incluzând lucrări de nivelare, defrișări și îndepărtarea de obstacole naturale.

Firma autorizata Transport molozBucuresti – 0721.089.583, 0767.414.179

ÎServiciile noastre în sectorul 4 acoperă zone cheie, oferind astfel răspunsuri rapide și eficiente la nevoile clienților. De asemenea, ne extindem serviciile în Ilfov, deservind localități ca Jilava, Popești-Leordeni și Vidra, pentru a răspunde cererilor diverse ale clienților din aceste regiuni.

Prin activitățile noastre, BKU Trans&Move SRL urmărește să ofere soluții personalizate fiecărui proiect, punând accent pe siguranță, eficiență și responsabilitate ecologică. Ne străduim astfel să contribuim la crearea unui mediu mai curat și mai sigur în sectorul 4 și în zonele învecinate.

Transport moloz  Sector 4 Bucuresti – 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455

 

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?