Transport moloz Zona Afi Cotroceni

Transport moloz  Zona Afi Cotroceni – Sector 6 Bucuresti – 0721.089.583, 0767.414.179

BKU Move&Trans SRL, o firmă autorizată în transportul molozului și al deșeurilor provenite din construcții, amenajări și reamenajări, joacă un rol crucial în gestionarea responsabilă a deșeurilor în sectorul 5 din București și în zonele învecinate din Ilfov. Suntem dedicați oferirii unor servicii de înaltă calitate, respectând normele de protecție a mediului și asigurându-ne că deșeurile sunt tratate corespunzător.

Firma noastră gestionează transportul molozului provenit nu doar din construcții de apartamente, case și vile, dar și din spații comerciale, hale industriale, școli, spitale și alte clădiri publice. Aceasta include de asemenea și transportul deșeurilor rezultate din demolări, reamenajări sau renovări.

Transport moloz din renovari Zona Afi Cotroceni – Sector 6 0721.089.583, 0767.414.179

Suntem specializați în servicii de demolare pentru case, anexe gospodărești, și diverse construcții de mici dimensiuni. Echipa noastră profesională utilizează tehnici și echipamente adecvate pentru a asigura o demolare sigură și eficientă, urmând toate regulile de siguranță și protecție a mediului. Molozul și deșeurile rezultate sunt apoi transportate la groapa de gunoi pentru reciclare, într-un mod responsabil și ecologic. Acest lucru ne diferențiază de concurență și de practicile inadecvate ale unor persoane care, din păcate, optează pentru eliminarea deșeurilor în locuri neautorizate, afectând astfel mediul înconjurător.

Pe lângă acestea, oferim servicii de transport pământ pentru umplutură și execuție de săpături mecanizate cu utilaje de mici dimensiuni, precum Bobcat-uri, mini buldozere sau mini excavatoare. Aceste servicii sunt vitale pentru pregătirea terenurilor pentru noi construcții sau alte proiecte de amenajare. De asemenea, suntem echipați pentru nivelări de terenuri, defrișări și curățarea terenului de bolovani și rădăcini de copaci, oferind astfel un serviciu complet pentru pregătirea oricărui sit de construcție.

Transport moloz Sector 6 Bucuresti – 0721.089.583, 0767.414.179

În sectorul 6 al Bucureștiului, serviciile noastre acoperă o gamă largă de străzi importante, inclusiv Bulevardul Iuliu Maniu, Strada Virtuții, Bulevardul Uverturii, Calea Crângași, Strada Sibiu, Bulevardul Timișoara, Strada Valea Cascadelor, Bulevardul Constructorilor, Strada Drumul Taberei, Bulevardul 1 Mai, Strada Brașov și Calea Giulești. Această prezență în zone cheie ale sectorului 6 ne permite să oferim servicii rapide și eficiente.

Extindem, de asemenea, serviciile noastre în județul Ilfov, acoperind localități precum Chitila, Buftea, Mogoșoaia, Otopeni, Ciorogârla și Bragadiru. Această extindere ne ajută să oferim servicii de transport de moloz și deșeuri din construcții nu doar în capitală, ci și în zonele adiacente, satisfăcând astfel o gamă variată de cerințe ale clienților noștri.

Transport moloz si gunoi la sac ieftin si rapid – Zona Afi Cotroceni – Sector 6 Bucuresti – 0721.089.583, 0767.414.179

Prin serviciile noastre, BKU Move&Trans SRL se angajează să ofere soluții eficiente pentru gestionarea molozului și deșeurilor din construcții, contribuind la un mediu mai curat și mai sigur. Ne dedicăm să oferim soluții de înaltă calitate, personalizate nevoilor fiecărui proiect, cu un accent puternic pe siguranță, eficiență și respectarea mediului înconjură

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?