Transport moloz si gunoi ieftin Bucuresti

Firma autorizata Transport Moloz Bucuresti 0721.089.583, 0767.414.179

Transport moloz si gunoi ieftin Bucuresti – Sector 5 – 0767.414.179, 0766.496.455

BKU Move&Trans SRL este o companie specializată și autorizată în transportul molozului, oferind servicii eficiente și accesibile pentru santierele de construcții. Ne mândrim cu capacitatea noastră mare de transport și abilitatea de a menține un flux continuu de lucru, asigurând astfel că proiectele clienților noștri progresează fără întârzieri inutile.

Una dintre principalele noastre preocupări este respectul față de mediu. Spre deosebire de alte firme care aleg să arunce molozul în locuri neautorizate, noi transportăm toate deșeurile direct la groapa de gunoi. Deși această practică implică costuri suplimentare pentru noi, considerăm că este o investiție esențială în protecția mediului și în susținerea unui viitor sustenabil. Aceste costuri suplimentare se reflectă, într-o oarecare măsură, în prețul final al serviciilor noastre, dar clienții noștri apreciază angajamentul nostru față de responsabilitatea ecologică.

Noi iti oferim garantia ca molozul tau ajunge la groapa de gunoi si nu in cine stie ce mal de lac!

Pe lângă transportul molozului, oferim o gamă largă de servicii complementare. Printre acestea se numără demolarea de case și alte structuri, un serviciu esențial pentru proiectele de renovare sau reconstrucție. Ne ocupăm și de nivelarea terenurilor folosind echipamente moderne precum BobCAT, care ne permite să realizăm lucrări precise și eficiente.

În plus, efectuăm săpături mecanizate cu mini escavatoare, ideale pentru lucrări în curți sau spații restrânse, precum fundații pentru case, garduri sau instalarea de sisteme de canalizare și alte utilități. Aceste utilaje sunt perfect adaptate pentru spațiile mai mici, permitând efectuarea lucrărilor fără a afecta zonele înconjurătoare.

Serviciile noastre includ, de asemenea, transportul de nisip, balastru și pământ pentru umplutură, elemente esențiale în multe proiecte de construcție și amenajare a terenului. Debarasarea de mobilier vechi este un alt serviciu pe care îl oferim, atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii, facilitând renovarea și reamenajarea spațiilor.

Acoperim zona sectorului 5 din București, deservind străzi importante precum Bd. Regina Elisabeta, Calea Rahovei, Str. 13 Septembrie, Bd. Tudor Vladimirescu și Str. Sebastian. În județul Ilfov, activitatea noastră se extinde în localități precum Bragadiru, Chitila, Măgurele, Pantelimon, Popești-Leordeni și Clinceni.

La BKU Move&Trans SRL, ne dedicăm să oferim servicii de calitate superioară, respectând în același timp mediul înconjurător și normele legale. Suntem mândri să contribuim la succesul proiectelor clienților noștri, oferind soluții eficiente și responsabile pentru toate nevoile lor legate de demolare, transport deșeuri și alte servicii conexe. Fiecare proiect este tratat cu cea mai mare seriozitate și profesionalism, asigurându-ne că fiecare client este complet satisfăcut de serviciile noastre.

Firma autorizata Transport Moloz Bucuresti 0721.089.583, 0767.414.179

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?