Transport moloz si gunoi Bucuresti – Sector 6 – 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455

Transport moloz si gunoi Bucuresti si Ilfov – Sector 6, Bucuresti si din imprejurimi. Firma autorizata pentru transportul. Depozitarea deseurilor provenite din demolari, reconfigurari, amenajari interioare sau exterioare, sapaturi si alte activitati de constructie.

Transportam la orice ora din zi gunoi si moloz, mobila veche si diverse resturi de la amenajari interioare sau exterioare, deseuri provenite din activitati de igienizare sau de debarasare. Servicii rapide, corecte si ieftine de transport moloz, nisip, gunoi si mobila veche.

Va oferim de asemenea si personal civilizati si calificat pentru manipularea si transportul acestor resturi sau al altor obiecte de care vreti sa scapati sau de care nu mai aveti novei.

De asemenea am achizitionat bobcat-uri, miniescavatoare sau mini buldozere cu care va putem curata terenul, curtea sau spatiile libere din jurul casei de vegetatie, radacini de copaci, pietre etc

Transport moloz si gunoi Bucuresti si Ilfov - Sector 6

Transport moloz si gunoi Bucuresti si Ilfov – Sector 6

Demolari case, sapaturi, nivelare teren, transport pamant, Transport moloz, gunoi si mobila veche – Sector 6 ieftin si rapid fara complicatii Zonele – Razoare. Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea, Cartierul Latin, Militari, Apusului. Autostrada Bucuresti-PItesti, Uverturii, Comuna Rosu, Comuna Dudu, Chiajna, Lujerului. Politehnica, Cotroceni, Regie, Crangasi, Gradina Botanica, Plevnei, Zona Gara de Nord, Stirbei Voda, Zona Cismigiu. Zona Operei Romane, Zona Facultatea de Drept etc, Sector 6.

Va oferim asa cum v-am obisnuit ani la rand servicii de calitate la preturi corecte pentru orice sector din Bucuresti si proximitate. Ilfov, Calarasi, Teleorman, Arges, Dambovita sau Prahova. Serviciile noastre sunt disponibile non-stop, la preturi fara concurenta.

Nu ezitati sa ne contactati si pentru alte servicii de transport cum ar fi Transport Auto cu platforma, Transport cherestea din depozit propriu, Transport nisip din stoc, pietris sau balast tot din depozitul propriu.

Transportam mobila veche de la spitale, magazine sau Mall-uri ori de la institutii publice. De asemenea efectuam orice tip de transport de mobila atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?