Transport moloz sector 6 si Ilfov

NOU! Oferim 40% reducere la al doilea transport moloz la aceeasi locatie!

BKU Trans&Move SRL este o firmă care își desfășoară activitatea în Sectorul 6 din București și în zonele apropiate. Ne ocupăm de o serie de lucrări importante în domeniul construcțiilor și al gestionării deșeurilor, punând accentul pe un mod de lucru responsabil și respectuos față de mediu.

Unul dintre serviciile noastre principale este demolarea caselor și a construcțiilor auxiliare, cum ar fi garaje sau depozite. Înțelegem că uneori este nevoie de spațiu pentru noi proiecte sau că anumite construcții nu mai sunt sigure și trebuie îndepărtate. Ne ocupăm de acest proces cu grijă, asigurându-ne că totul se desfășoară în siguranță și fără a perturba zona înconjurătoare.

Transport moloz Bucuresti sector 6

O altă activitate importantă pe care o realizăm este transportul molozului provenit din demolări sau renovări. După finalizarea lucrărilor, rămân deseori multe resturi și deșeuri care trebuie eliminate. Ne ocupăm de colectarea și transportul acestora la locurile special amenajate pentru a nu afecta mediul înconjurător.

De asemenea, ne ocupăm de transportul molozului și deșeurilor provenite de pe santierele mari de construcții. Avem echipamentele necesare pentru a manipula și transporta cantități mari de deșeuri, asigurându-ne că sunt eliminate în mod corect și responsabil.

Un aspect foarte important pentru noi este modul în care gestionăm deșeurile. Spre deosebire de alte firme, noi nu aruncăm molozul sau gunoiul în locuri nepotrivite, cum ar fi câmpurile, pădurile sau pe malurile râurilor și lacurilor. În schimb, transportăm toate deșeurile la groapa de gunoi, unde pot fi procesate și reciclate corespunzător. Acest lucru ne ajută să protejăm natura și să asigurăm un mediu curat pentru toți.

Transport moloz Bucuresti sector 6 si Ilfov

În plus față de aceste servicii, oferim și alte lucrări cum ar fi transportul de pământ și materiale necesare pentru umplutură în diferite proiecte de construcție. Asigurăm, de asemenea, servicii de curățare a terenurilor, eliminând obstacolele cum ar fi bolovanii sau rădăcinile de copaci pentru a pregăti locul pentru noi construcții.

Ne extindem serviciile în tot Sectorul 6, acoperind bulevarde și străzi importante precum Bulevardul Iuliu Maniu, Strada Virtuții, Bulevardul Uverturii, Calea Crângași, Strada Sibiu, Bulevardul Timișoara, Strada Valea Cascadelor, Bulevardul Constructorilor, Strada Drumul Taberei și Bulevardul 1 Mai. Lucrăm și în localitățile apropiate din Ilfov, pentru a satisface nevoile unui număr mai mare de clienți.

Noi, cei de aa BKU Trans&Move SRL, ne dedicăm să oferim servicii de calitate, eficiente și respectuoase față de mediu. Ne pasă de comunitatea în care lucrăm și ne străduim să lăsăm un impact cat mai pozitiv prin activitatea noastră. Dacă aveți nevoie de serviciile noastre, vă stăm la dispoziție pentru a vă servii și a vă oferi cele mai bune soluții pentru proiectele dumneavoastră.


0721.089.583, 0767.414.179

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?