Transport moloz Sector 6 Bucuresti

Transport moloz provenit din demolari – Sector 6 – 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455

Transport moloz provenit din demolari – Sector 6, Bucuresti si din imprejurimi. Firma autorizata pentru tranasport moloz, gunoi si alte materiale consderate deseuri. Eliberam factura fiscala pentru toate serviciile noastra.

Oferim capacitati mari de transport indiferent de zona in care se afla imobilil demolat. Servicii rapide, corecte si ieftine de transport moloz, transport nisip, transport gunoi si transport sau debarasare mobila veche. Va oferim de asemenea si personal civilizati si calificat pentru manipularea si transportul acestor resturi sau al altor obiecte de care vreti sa scapati sau de care nu mai aveti novei.

De asemenea am achizitionat bobcat-uri, miniescavatoare sau mini buldozere cu care va putem curata terenul, curtea sau spatiile libere din jurul casei de vegetatie, radacini de copaci, pietre etc.

Transport moloz provenit din demolari - Sector 6

Transport moloz provenit din demolari

SC BKU MOVE & TRANS SRL va sta la dispozitie cu o echipa calificata si experimentata pentru demolari cladiri, demolari imobile, demolari garduri, executie de sapaturi, nivelare teren, demolare anexe gospodaresti.

Transport moloz, moloz, gunoi si mobila veche – Sector 6 ieftin si rapid fara complicatii -Transportam moloz provenit din demolari, moloz provenit din renovari, deseuri caznice, gunoi etc.

Serviciile noastre acopera zonele Razoare, Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea, Cartierul Latin, Militari, Apusului. Autostrada Bucuresti-PItesti, Uverturii, Comuna Rosu, Comuna Dudu, Chiajna, Lujerului, Politehnica. Cotroceni, Regie, Crangasi, Gradina Botanica, Plevnei, Zona Gara de Nord, Stirbei Voda, Zona Cismigiu. Zona Operei Romane, Zona Facultatea de Drept etc, Sector 6.

Va oferim asa cum v-am obisnuit ani la rand servicii de calitate la preturi corecte pentru orice sector din Bucuresti si proximitate, Ilfov, Calarasi, Teleorman, Arges, Dambovita sau Prahova. Serviciile noastre sunt disponibile non-stop, la preturi fara concurenta.

Nu ezitati sa ne contactati si pentru alte servicii de transport cum ar fi Transport Auto cu platforma, Transport cherestea din depozit propriu, Transport nisip din stoc, pietris sau balast tot din depozitul propriu.

Transport moloz provenit din demolari – Sector 6

Debarasare si transport moloz si gunoi la sac ieftin si rapid – Sector 6 ieftin si rapid fara complicatii – Razoare. Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea, Cartierul Latin, Militari, Apusului, Autostrada Bucuresti-PItesti. Uverturii, Comuna Rosu, Comuna Dudu, Chiajna, Lujerului, Politehnica, Cotroceni, Regie, Crangasi, Gradina Botanica. Plevnei, Zona Gara de Nord, Stirbei Voda, Zona Cismigiu, Zona Operei Romane, Zona Facultatea de Drept etc, Sector 6.

Transport moloz, gunoi si mobila veche din poduri, pivnite, mansarde, curti, debarale case si/sau vile. Transportam mobila veche de la spitale ori hoteluri, magazine sau Mall-uri ori de la institutii publice. De asemenea efectuam orice tip de transport de mobila atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?