Transport moloz Magurele – Ilfov

Serviciul nostru de transport moloz este disponibil si in Transport moloz Magurele, Judetul Ilfov, costurile si serviciile fiind aceleasi, costuri mici si servicii prompte si fara repros!

Echipa noastra va raspunde cu rapid tuturor clientilor. Deplansandu-se la locuinta clientului indiferent care este natura solicitarii. Fie transport moloz, transport mobila veche, transport nisip, lucrari bob-cat.

Specialistii nostri vor face toata treaba in locul tau, curat si eficient, totul de la incarcarea molozului,transportul acestuia si descarcarea in locuri special amenajate.

Transportul se realizeaza cu autovehiculele noastre speciale ce au o sarcina de lucru de pana la 2000 de kg,astfel cu un singur transport clientul poate scapa repede de un volum foarte mare de moloz.

Nu-ti rupe spatele. Nu merita. Concentreaza-te pe lucrurile care conteaza pentru tine si lasa molozul si gunoiul in seama noastra.

Seriozitatea si punctualitatea reprezinta unele din punctele noastre forte. Clientul va primi servicii de o calitate ridicata pentru un pret foarte bun, accesibil tuturor!

Nu trebuie decat sa suni!

Transport moloz Tunari

0767.414.179, 0766.496.45

Demolari si transport moloz – Magurele.

Bucuresti si din imprejurimi.

Executam lucrari de demolare cladiri rezidentiale, comerciale si industriale, demolari de fabrici, hale industriale, constructii metalice, depozite, cosuri de fum, turnuri si fundatii.

Dispunem de o flota de utilaje si echipamente suficienta pentru demolarea tuturor tipurilor de cladiri indiferent de componenta lor. Executam transportul materialelor rezultate in urma demolarilor, a molozului sau a altor reziduuri caznice sau industriale.

Respectam normele de mediu.

Totodata, oferim si servicii de recuperare a materialelor provenite din demolari, prelucrarea, sortarea si evacuarea acestora. Asiguram nivelarea si curatarea terenului pentru pregatirea reconstructiei.

De-a lungul timpului am rezolvat diverse lucrari de demolare, adaptatandu-ne la o gama larga de provocari. Beneficiind de serviciile noastre profesionale si de experienta acumulata de-a lungul anilor, clientii nostrii au satisfactie garantata.

Va oferim de asemenea si personal civilizat si calificat. Pentru manipularea si transportul acestor resturi provenite din demolari caznice sau industriale sau al altor obiecte de care vreti sa scapati sau de care nu mai aveti novei.

De asemenea am achizitionat bobcat-uri, miniescavatoare sau mini buldozere cu care va putem curata terenul, curtea sau spatiile libere din jurul casei sau de pe terenul pe care urmeaza sa construiti.

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?