Transport moloz la saci in Bucuresti si Ilfov

Transport moloz la saci de la lucrarile de amenajare si modernizare. Molozul sa fie in saci care sa nu cantareasca mai mult de 40 de kg pentru a putea fi carat. Avem disponibilitatea de a ridica si alte resturi de la decopertarea apartamentului, sau ramase de la zugraveala: praguri, geamuri, electrocasnice vechi, linoleum, parchet. Acestea vor fi evacuate din casa si carate cu liftul pana jos. Transport moloz la groapa de gunoi.

Transport moloz la saci in Bucuresti si Ilfov

Transport moloz de la constructiile mari, cu posibilitatea de a pune la dispozitie container de moloz. Aceste containere au volumul de 7 mc si se inchiriaza pe 3 zile. In acesta perioada, constructorul are sarcina sa asigure incarcarea molozului, dupa care, se ridica de utilaj si se descarca la groapa. Containerele se pot comanda de luni pana sambata, anterior cu 24 ore. Containerele se pot inlocui de mai multe ori intr-o zi, acolo unde este nevoie. Daca se executa o demolare, atunci vom garanta un flux de ridicare-inlocuire. Va punem la dispozitie servicii de transport moloz vrac pentru orice cantitate in orice zona.

Transport gunoi, moloz si mobila veche

Dacă vreți să scăpați de mobila veche care vă ocupă spațiul și vă încurcă, noi vă putem ajuta. Oferim servicii de evacuare mobila veche din case, apartamente sau birouri, cu personal calificat pentru demontare și încărcare. Nu contează dacă mobila este deteriorată sau inutilă, noi o vom lua de la dumneavoastră și o vom transporta în locuri autorizate. Putem evacua mobila veche din orice cameră, fie că este bucătărie, sufragerie sau toată locuința. Putem evacua și piese de mobilier individuale, cum ar fi fotolii sau canapele. Pentru a solicita serviciile noastre, vă rugăm să ne sunați la numărul 0766.496.455, cu o zi înainte sau în caz de urgență, în aceeași zi.

Clientul descrie orice obiect de care vrea sa scape, stabilim pretul si rezolvam la ora programata. Pentru comenzile de eliberare garsoniera totala, nu este nevoie sa demontati dumneavoastra mobilierul. Evacuam, odata cu mobila, vesela, textile, borcane, galeti, obiecte vechi de orice natura. Va putem elibera boxa, garajul sau alte dependinte de orice obiecte vechi.

Firma transport moloz de la lucrarile de amenajare si contructii. Transport moloz in cantitati de la 1 pana la 3 metri cubi. Transport moloz din orice zona a orasului, molozul poate fi in saci vrac.

Putem colabora cu firme de amenajari interioare pentru transport moloz de la bloc sau de la curte. Acestora le putem pune la dispozitie pentru transport dube, basculabile de 3,5 tone sau containere. Firmele pot solicita servicii de transport moloz, transport gunoaie, transport pamant sau inchiriere containere moloz.

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?