Transport moloz la saci de la lucrarile de amenajare si modernizare. Molozul sa fie in saci care sa nu cantareasca mai mult de 40 de kg pentru a putea fi carat. Avem disponibilitatea de a ridica si alte resturi de la decopertarea apartamentului, sau ramase de la zugraveala: praguri, geamuri, electrocasnice vechi, linoleum, parchet. Acestea vor fi evacuate din casa si carate cu liftul pana jos. Transport moloz la groapa de gunoi.

 

Transport moloz de la constructiile mari, cu posibilitatea de a pune la dispozitie container de moloz. Aceste containere au volumul de 7 mc si se inchiriaza pe 3 zile. In acesta perioada, constructorul are sarcina sa asigure incarcarea molozului, dupa care, se ridica de utilaj si se descarca la groapa. Containerele se pot comanda de luni pana sambata, anterior cu 24 ore. Containerele se pot inlocui de mai multe ori intr-o zi, acolo unde este nevoie. Daca se executa o demolare, atunci vom garanta un flux de ridicare-inlocuire. Va punem la dispozitie servicii de transport moloz vrac pentru orice cantitate in orice zona.

Evacuare mobila veche din bucatarie sau sufrageri, ori din toata casa cu personal pentru demontare. Evacuare mobila veche din birouri pe care o inlocuiti. Echipa noastra va elibera locuinta de mobila nefolositoare. Fie ca este degradata sau nefolositoare. Golim apartamente total sau partial, evacua doar fotoliul vechi sau canapeaua. Serviciile le puteti solicita la 0762 122 814, cu 24 ore inainte, sau in caz de urgenta in aceeasi zi.

Clientul descrie orice obiect de care vrea sa scape, stabilim pretul si rezolvam la ora programata. Pentru comenzile de eliberare garsoniera totala, nu este nevoie sa demontati dumneavoastra mobilierul. Evacuam, odata cu mobila, vesela, textile, borcane, galeti, obiecte vechi de orice natura. Va putem elibera boxa, garajul sau alte dependinte de orice obiecte vechi.

Firma transport moloz de la lucrarile de amenajare si contructii. Transport moloz in cantitati de la 1 pana la 3 metri cubi. Transport moloz din orice zona a orasului, molozul poate fi in saci vrac.

Putem colabora cu firme de amenajari interioare pentru transport moloz de la bloc sau de la curte. Acestora le putem pune la dispozitie pentru transport dube, basculabile de 3,5 tone sau containere. Firmele pot solicita servicii de transport moloz, transport gunoaie, transport pamant sau inchiriere containere moloz.

Rate this post

Leave a Comment