Transport moloz, gunoi si mobila veche sector 6

Transport moloz, gunoi si mobila veche sector 6 – Bucuresti

BKU Move&Trans SRL este o companie specializată și autorizată în transportul molozului, având o reputație solidă în gestionarea eficientă a deșeurilor de pe șantierele de construcții. Cu o capacitate mare de transport și asigurând un flux continuu, firma noastră își propune să ofere servicii de transport moloz la prețuri accesibile, fără a compromite responsabilitatea ecologică.

Un aspect esențial al serviciilor noastre este angajamentul de a nu arunca molozul pe câmp, o practică nocivă pentru mediu. În schimb, transportăm toate deșeurile la groapa de gunoi, unde sunt procesate corespunzător. Deși această abordare implică costuri mai mari pentru noi, considerăm că este esențială pentru protejarea mediului înconjurător. Aceste costuri suplimentare se reflectă, într-o măsură rezonabilă, în prețurile finale, însă clienții noștri înțeleg și apreciază valoarea adăugată a unui serviciu responsabil și sustenabil.

Printre serviciile oferite de BKU Move&Trans SRL se numără și demolările de case și structuri mici, urmate de transportul molozului rezultat. Ne mândrim cu echipamente de ultimă generație, precum BobCAT-uri pentru nivelarea terenurilor, facilitând pregătirea acestora pentru noi construcții sau amenajări. De asemenea, oferim servicii de săpături mecanizate cu mini escavatoare, ideale pentru lucrări în curți, cum ar fi fundații pentru garduri sau instalații subterane.

Transport moloz, gunoi si mobila veche sector 6

Pentru nevoile de construcție și amenajare, compania noastră asigură transportul de nisip, balastru și pământ de umplutură. Aceste materiale sunt esențiale în orice proiect de construcție sau renovare, iar noi ne asigurăm că sunt livrate în timp util și în condiții optime.

Un alt serviciu oferit este debarasarea de mobila veche, un proces important pentru menținerea curățeniei și ordinii în locuințe și spații de lucru. De asemenea, prin această activitate contribuim la reciclarea și reutilizarea materialelor, reducând impactul asupra mediului.

Serviciile noastre sunt disponibile în sectorul 6 al Bucureștiului, acoperind zone precum Drumul Taberei, Militari, Crângași și Cotroceni, precum și în județul Ilfov. Printre localitățile din Ilfov pe care le deservim se numără Chiajna, Măgurele, Bragadiru, Buftea, Popești-Leordeni și Otopeni. În București, suntem prezenți pe străzi importante ca Bd. Iuliu Maniu, Str. Virtuții, Calea Crângași, Str. Brașov, Bd. Ghencea, precum și în alte zone adiacente.

BKU Move&Trans SRL își asumă responsabilitatea de a oferi servicii de calitate, respectând în același timp normele de mediu și asigurând un impact minim asupra naturii. Suntem dedicați să oferim soluții eficiente și ecologice pentru toate nevoile de demolare, debarasare și transport deșeuri ale clienților noștri.

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?