Transport moloz

Transport moloz Bucuresti

Oferim mereu servicii complete si corecte.Transportul molozului se face cu utilitare de 3,5 tone sau containere de 7mc, ajutati de personal civilizat si calificat. Mai jos gasiti detalii complete despre serviciile noastre. De asemenea va punem la dispozitie 3 numere de telefon la care puteti solicita non-stop amanunte detaliate despre serviciile noastre. Telefoane disponibile pentru serviciile de transport moloz, transport gunoi, transport si debarasare mobila veche: 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455

Transport moloz

Transport moloz cu utilitare de 3,5 tone. De asemenea puteti opta si pentru personal pentru manipulare, personal calificat si civilizat, rabdator si binevoitor gata oricand sa-ti evacueze molozul si gunoiul din apartament. Personalul nostru devine responsabil pentru transportul sacilor de moloz pana la masina fara a strica liftul, peretii, fara a intra in conflic cu vecinii dumneavoastra si fara a face mizerie in bloc de sus si pana jos. Coborarea sacilor de moloz, se face cu liftul, daca este cazul (etajul 6,7,8 sau mai sus), acolo unde exista fara ca acesta sa fie deteriorat in vreun fel. Vor face pauze perioadice pentru a da voie si celorlati locatari sa-l foloseaca.

Transport si evacuare mobila veche cu utilitare sau dupa caz cu camioane. Nu caram mobila cu carutele. Noi nu avem carute! Serviciul de evacuare mobila veche consta in : demontarea mobilei de catre personalul nostru sau, daca aveti posibilitatea o puteti face dumneavoastra; transportul si incarcarea mobiliei vechi in masina. Odata cu mobilierul vechi putem evacua si obiecte electrocasnice mari sau mici cum ar fi  frigidere, masini de spalat, aragazuri sau alte obiecte vechi si nefolositoare precum textile, perdele, covoare, haine, vesela, borcane, cratite, damigene etc

Serviciile de transport mobila Bucuresti cu utilitare de 3,5 tone includ (la cerere!) personal pentru manipulare.

Transport moloz Bucuresti

Transport marfa cu utilitare de 3,5 tone. Transport marfa in tara cu plecare sau sosire in Bucuresti. Utilitarele de transport suporta o incarcatura de 2-2,5 tone si un volum de 10 metri cubi. Transportam orice tip de marfa cu exceptia marfurilor periculoase ce necesita un regim special.

Transport gunoaie cu utilitare sau cu containere de salubrizare. Transportam gunoaie din urma amenajarilor interioare si exterioare, din amenajari de spatii verzi, etc. Atunci cand aveti o cantitate de maxim 2,5 tone, solicitati transport gunoaie cu utilitare, gunoaiele ce nu pot fi manipulat e usor, vor trebui ambalate in saci. Cantitatile mai mari de gunoi se pot transporta cu containere de 7 metri cubi. De asemenea aveti la dispozitie echipa noastra pentru manipulare.

Transport moloz Bucuresti – rapid, sigur si ieftin – 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455

Inchiriere containere moloz cu capacitate de 7 metri cubi, suporta o incarcatura pana la 10 tone. In containere se poate depozita moloz de la constructii, deseuri din urma prelucrarilor de materiale, pamant sau gunoi. Inchirierea containerelor se face pe o periaoda limitata, respectiv 3-5 zile. Incarcarea molozului se asigura de beneficiar. Serviciul include livrarea containerului, ridicarea lui si transportul la groapa de gunoi.

containere-moloz-bucuresti

Suntem o firma de transport moloz care isi respecta intotdeauna clientii  si care le reduce eforturile si optimizeaza efortul pe care il presupune serviciul evacuare moloz, evacuare mobilier vechi, transport marfa, transport deseuri si gunoaie dar si inchiriere containere de 7 mc pentru depozitarea si mai apoi transportul de moloz, deseuri sau gunoaie catre groapa de gunoi cu care avem contract.

Serviciile noastre in general si serviciul  de transport mobila si transport moloz in special se desfasoara in cele mai stricte reglementari ale legii pentru ca firma dispune de o echipa de profesionisti si de un parc auto complet de autoutilitare 3,5 tone performante, echipate dupa cele mai inalte standarde.

Asteptam comenzile tale la: 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?