Transport moloz Catelul

Transport moloz Catelul – Ilfov

Serviciul nostru de transport moloz este disponibil si in comuna Catelul, Judetul Ilfov, costurile si serviciile fiind aceleasi, costuri mici si servicii prompte si fara repros!

Transport moloz Catelu

Echipa noastra va raspunde cu rapid tuturor clientilor, deplansandu-se la locuinta clientului indiferent care este natura solicitarii: transport moloz, transport mobila veche, transport nisip, lucrari bob-cat. Specialistii nostri vor face toata treaba in locul tau, curat si eficient, totul de la incarcarea molozului,transportul acestuia si descarcarea in locuri special amenajate. Transportul se realizeaza cu autovehiculele noastre speciale ce au o sarcina de lucru de pana la 2000 de kg, astfel cu un singur transport clientul poate scapa repede de un volum foarte mare de moloz. La cerere putem aduce si saci pentru incarcare iar daca clientul doreste sa incarce el saci in masina atunci tarifele prentru transportul molozului scad in mod considerabil.

Nu-ti rupe spatele. Nu merita. Concentreaza-te pe lucrurile care conteaza pentru tine si lasa molozul si gunoiul in seama noastra. Avem experienta si antrenamentu necesar pentru a manipula greutati mari care in alte conditii pot crea probleme serioase de sanatate. Asadar lasa molozul in seama noastra.

Seriozitatea si punctualitatea reprezinta unele din punctele noastre forte, astfel incat clientul va primi servicii de o calitate ridicata pentru un pret foarte bun, accesibil tuturor!

Nu trebuie decat sa suni!

0767414179, 0766496455

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?