Transport moloz Bucuresti

Transport moloz ieftin – 0767.414.179

Transport moloz Bucuresti – rapid, ieftin comod. Transport moloz cu utilitare de 3,5 tone, puteti opta si pentru personal pentru incarcare, personal calificat in evacuarea molozului din apartament. Personalul nostru devine responsabil pentru transportul sacilor de moloz pana la masina. Coborarea sacilor de moloz, se face cu liftul, acolo unde exista. Incarcatorii vor avea grija ca liftul sa nu fie deteriorat in niciun fel. Vor face pauze perioadice pentru a da voie si celorlati locatari sa-l foloseaca.

Pe langa saci de moloz, evacuam tocarii vechi, obiecte sanitare, linoleu si alte deseuri rezultate in urma renovarii. Transport moloz Bucuresti si imprejurimi.

Comenzi rapide 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455 sau oferta pe mail.

Transport si evacuare mobila veche cu utilitare. Serviciul de evacuare mobila veche consta in : demontarea mobilei decatre personalul nostru sau, daca aveti posibilitatea o puteti face dumneavoastra; transportul si incarcarea mobiliei in masina. Odata cu mobilierul vechi putem evacua si obiecte electrocasnice, frigidere, masini de spalat, aragaze, textile, perdele, covoare, haine, vesela, farfurii , borcane, cratite, damigene, orice obiecte nefolositoare din locuinta dumneavoastra.

Transport moloz Bucuresti

Transport mobila si mutari locuinte, sedii firme, transport bagaje. Servicii de transport mobila Bucuresti cu utilitare de 3,5 tone si personal asigurat pentru manipulare. Serviciul consta in transportul mobilierului de la o locatie la alta, incarcarea corpurilor de mobilier, descarcarcrea lor, incarcarea cutiilor sau a sacilor cu diverse obiecte. Transportam obiecte electrocasnice sau piane. Oferim si servicii de transport mobila in tara cu plecare sau sosire in Bucuresti. Pentru a obtine un pret mic la transport mobila, beneficiarul poate incarca singur mobila, noi oferind doar transportul.

Transport gunoaie cu utilitare sau cu containere de salubrizare. Transportam gunoaie din urma amenajarilor interioare si exterioare, din amenajari de spatii verzi, etc. Atunci cand aveti o cantitate de maxim 2,5 tone, solicitati transport gunoaie cu utilitare, gunoaiele ce nu pot fi manipulat e usor, vor trebui ambalate in saci. Cantitatile mai mari de gunoi se pot transporta cu containere de 7 metri cubi.

Inchiriere containere moloz cu capacitate de 7 metri cubi, suporta o incarcatura pana la 10 tone. In containere se poate incarca moloz de la constructii, deseuri din urma prelucrarilor de materiale, pamant sau gunoi. Inchirierea containerelor se face pe o periaoda limitata, respectiv 1-3 zile. Incarcarea molozului se asigura de beneficiar. Serviciul include livrarea containerului, ridicarea lui si transportul la groapa de gunoi.

transport moloz bucuresti

Transport moloz la saci

Serviciul nostru de transport moloz la saci este dedicat în principal clienților care efectuează renovări de apartamente. În aceste situații, molozul este adunat în saci de rafie, disponibili în magazinele de bricolaj. Acest serviciu include evacuarea sacilor de moloz din apartament și oferim personal pentru manipularea acestora.

Pentru a facilita transportul, fiecare sac de moloz trebuie să aibă o greutate maximă de 40 de kilograme. Recomandăm încărcarea sacilor puțin peste jumătate pentru a nu depăși această limită. Dacă sacii sunt prea grei, vor deveni dificil de ridicat și va fi necesar să se elimine o parte din conținutul lor. Molozul constă în resturi de faianță, gresie, tencuială, șapă, glet, praf și alte deșeuri rezultate din lucrările de amenajare a locuințelor.

Transportăm molozul în București de la lucrările de amenajare interioară și exterioară folosind utilitare de 3,5 tone, închise pentru a preveni dispersarea prafului în oraș. Suntem conștienți de problema prafului și a molozului aruncat la întâmplare și ne angajăm să nu contribuim la această problemă. Când căutați servicii de “transport moloz în București”, veți găsi multe opțiuni, dar ne mândrim cu activitatea noastră responsabilă și promitem să nu dezamăgim niciun client. Garantăm că sacii de moloz nu vor fi lăsați la întâmplare, ci transportați direct la groapa de gunoi.

Debarasarea molozului din urma construcțiilor civile sau industriale se face cu echipa noastră calificată. Atunci când solicitați debarasarea molozului de la apartament, acesta trebuie să fie încărcat în saci de rafie. Excepția este atunci când se demolează un perete și rămân bucăți mari ce pot fi manipulate fără ambalaj. Debarasarea molozului se poate efectua de luni până sâmbătă, iar programările se fac cu o zi înainte.

Inchiriere containere moloz

Inchiriere containere moloz Bucuresti si Ilfov si cartierele din jur. Inchirierea containerelor se face pe o durata de 3 zile, in medie. Containerele se livreaza la client cu 24 de ore dupa comanda, cel mai tarziu, de foarte multe ori, atunci cand clientul doreste inchirierea containerului in aceeasi zi, onoram comanda in cel mai scurt timp. Capacitatea containerlor de moloz este de 7 metri cubi, aceastea sunt dimensiuni standard ca si la societatile de salubrizare din oras. Inchiriere container 7 mc este un serviciu disponibil persoanelor fizice cat si juridice. In containerele de 7 mc se poate incarca moloz de la constructii, deseuri diverse, pamant, gunoi menajer, etc. Diferenta dintre noi si societatile mari de salubrizare este : containerele se livreaza foarte repede, in caz de schimbare – la fel, nu trebuie sa va deplasati pentru a face o comanda, comanda pentru inchiriere container moloz se face telefonic!

Transport moloz Bucuresti

Dispunem de un numar suficient de masini si echipe pentru a onora toate comenzile in aceeasi zi. La cerere va putem pune la dispozitie personal pentru incarcarea si descarcarea bunurilor ajutandu-va astfel sa scapati de orice grij, deoarece noi ne ocupam de tot.

BKU Move&Trans SRL, cunoscută și sub numele de Transport moloz București, este o companie care pune accentul pe valorile esențiale precum orientarea spre client, calitate, servicii integrate, excelență, inovație, respect, încredere și rapiditate. Noi ne dedicăm oferirii celor mai bune servicii în domeniul transportului de moloz, cu un angajament puternic față de satisfacția clienților.

Activitatea noastră de transport moloz a cunoscut o creștere semnificativă. Ne diferențiem pe piață printr-un serviciu client-centric și transparent. Oferim un preț exact pentru transportul molozului, comunicat din prima discuție telefonică, astfel încât clientul să știe exact cât va plăti. Pentru a estima corect prețul, este esențial ca clientul să ne informeze despre numărul exact de saci de moloz.

Personalul nostru este instruit să manipuleze molozul cu atenție, asigurându-se că nu provoacă dezordine sau deteriorări în bloc, cum ar fi murdărirea spațiilor comune, deteriorarea pereților apartamentului sau zgârierea liftului.

Serviciile noastre de evacuare moloz sunt disponibile atât pentru clienți persoane fizice, cât și juridice. Această operațiune necesită expertiză, iar serviciile noastre sunt concepute pentru a se adapta la orice tip de imobil, fără a deranja vecinii. Constructorul este responsabil pentru pregătirea sacilor de moloz pentru evacuare, având grijă să nu depășească greutatea de 40 de kilograme per sac. În cazul demolării pereților despărțitori din BCA și rămânerea de bucăți mari, acestea nu necesită a fi puse în saci.

Transport moloz ieftin

Pentru debarasarea molozului folosim utilitare de tonaj mic, astfel încât să avem acces în toate zonele orașului, inclusiv în zonele centrale cu restricții de tonaj. Mașinile noastre au acces permanent în orice zonă. Debarasăm molozul la saci sau vrac, în funcție de posibilitatea unei încărcări ușoare. Constructorul nu este obligat să evacueze molozul dacă acest lucru nu este specificat în contract, dar trebuie să încarce molozul în saci. Mașinile folosite pentru debarasarea molozului sunt dube închise, care protejează încărcătura de vânt și alte elemente exterioare.

Ne asigurăm că transportul de moloz este accesibil pentru client. Utilizăm mașini special echipate pentru aceste servicii și oferim personalul necesar pentru încărcarea sacilor de moloz în vehicule. Mașinile noastre de transport au acces în orice zonă a Bucureștiului și sunt disponibile pe întreaga suprafață a orașului. Garantăm că sacii de moloz nu sunt abandonați la întâmplare, ci sunt transportați la groapa de gunoi autorizată.

Prin serviciile noastre complete de transport moloz, BKU Move&Trans SRL demonstrează un angajament ferm față de calitate și satisfacția clientului, asigurând în același timp un impact pozitiv asupra mediului înconjurător.

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?