Transport moloz Sector 1 Bucuresti

Transport gunoi si mobila veche – Sector 1 – 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455

Transport gunoi si mobila veche – Sector 1, Bucuresti si din imprejurimi. Transportam la orice ora din zi gunoi si moloz, mobila veche si diverse resturi de la amenajari interioare sau exterioare, deseuri provenite din activitati de igienizare sau de debarasare.

Servicii rapide, corecte si ieftine de transport moloz, nisip, gunoi si mobila veche. Va oferim de asemenea si personal civilizati si calificat pentru manipularea si transportul acestor resturi sau al altor obiecte de care vreti sa scapati sau de care nu mai aveti novei.

De asemenea am achizitionat bobcat-uri, miniescavatoare sau mini buldozere cu care va putem curata terenul, curtea sau spatiile libere din jurul casei de vegetatie, radacini de copaci, pietre etc.

Transport gunoi si mobila veche - Sector 1

Transport gunoi si mobila veche – Sector 1

Ieftin si rapid fara complicatii – Piata Romana, Piata Victoriei, Zona Garii de Nord, Chitila, Bucurestii Noi, Piata Chibrit. Bulevardul Mihalache, Grivita, Zona Piata Presei Libere, Zona Arcul de Triumf, Zona Aviatorilor-Kiseleff. Zona Dorobanti, Zona Stefan cel Mare, Pipera, Tunari, Zona Aviatiei, Zona Iancu Nicolae etc, Sector 1.

Va oferim asa cum v-am obisnuit ani la rand servicii de calitate la preturi corecte pentru orice sector din Bucuresti si proximitate, Ilfov, Calarasi, Teleorman, Arges, Dambovita sau Prahova. Serviciile noastre sunt disponibile non-stop, la preturi fara concurenta.

Nu ezitati sa ne contactati si pentru alte servicii de transport cum ar fi Transport Auto cu platforma, Transport cherestea din depozit propriu, Transport nisip din stoc, pietris sau balast tot din depozitul propriu.

Transport gunoi si mobila veche

Transport moloz, gunoi si mobila veche din poduri, pivnite, mansarde, curti, debarale case si/sau vile. Transportam mobila veche de la spitale ori hoteluri, magazine sau Mall-uri ori de la institutii publice. De asemenea efectuam orice tip de transport de mobila atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?