Debarasare mobila veche

Servicii transport moloz – 0767414179, 0766496455

Servicii transport moloz, gunoi si mobila veche – 0767414179, 0766496455

Va oferim servicii complete de transport moloz in Bucuresti si zonele limitrofe din judetul Ilfov. Transport moloz de la satiere si amenajeri zone comerciale sau rezidentiale. Atunci cand solicitati un transport de moloz noi va vom ajuta si cu debarasarea si transportul obiectelor sanitare uzate, a mobilierului vechi, a electrocasnicelor vechi, a linoleumului sau al altor obiecte vechi si inutile. Personalul nostru se va ocupa de incarcare si manipularea sacilor. Acoperim si zonele centrale ale Bucurestiului.

Evacuare si transport moloz

O problema la care trebuie sa ne gandim atunci cand demolam, construim sau amenajam este evacuarea si transportul molozului. Fie ca demolam un perete despartitor din apartament, schimbam gresia si faianta sau pur si simplu curatam zugraveala veche de pe pereti, ajungem in cele din urma sa ne intrebam cum scapam de moloz. Sa vedem mai departe ce putem face cu molozul.

In primul rand, este indicat sa strangem molozul si sa il depozitam in saci rezistenti de rafie,cumparati de la magazinele de bricolaj.Sacii sa aiba o incarcatura de maxim 40 kg fiecare, adica putin peste jumatatea sacului.

Dupa care sunati la 0766.496.455 si faceti o programare cu 24 ore inainte. Alegi varianta potrivita, cu ridicare direct din apartament sau vi se pune la dispozitie doar masina de transport si va ocupati dv de incarcat. Dupa care molozul ajunge la groapa de gunoi.

Este o solutie foarte buna pentru orice cantitate de moloz, de la minim 10 saci pana la 2 tone pentru fiecare transport de moloz.

Atunci cand aveti lucrari de constructii, fiti resposabil si nu aruncati sacii cu moloz la intamplare, sau nu apelati la persoane suspecte care se ocupa cu transport moloz. Acesti indivizi, de cele mai multe ori va ridica molozul, va ia banii, dupa care arunca sacii de moloz la 3 blocuri distanta. Fiti convinsi ca asa se va intampla.

Apelati cu incredere la serviciile de transport moloz pe care le oferim de mai bine de 4 ani, acest site este aici si va fi mereu aici pentru ca suntem o echipa care se straduieste sa ofere servicii la un pret rezonabil.

Transportul de moloz in Bucuresti reprezinta o activitate bine organizata, pentru noi da, care reflecta in rezolvarea problemelor clientilor. Clientii nostri care au apelat la unul dintre serviciile noastre, cum ar fi inchiriere container moloz, au apelat si pentru transport mobila. Activitatea noastra se poate completa cu cerintele dumneavoatra pe parcursul constructiei si mutarii in casa noua.

Transportul molozului este principala noastra activitate. suntem primi care a oferit o alternativa pentru moloz. In tracut molozul era ridicat de firmele de salubrizare cu care au contract primariile de sector. Aceste firme impun, pentru ridicarea sacilor de moloz, pierdere de timp. Orice persoana fizica trebuie sa mearga la sediu acestora, sa plateasca, sa semneze un contract, ca depuna niste acte, pentru molozul rezultat de la amenajarea unui apartament, este inutil sa pierdeti o zi.

Comenzile pentru transport moloz, la noi, se fac telefonic. Pur si simplu atunci cand sunteti la birou, la fabrica sau la cumparaturi, cu un simplu telefon ati scapat de moloz. Programarile se fac cu o zi inainte sau atunci cand sunteti constransi de timp, va executam un transport imediat. Nu trebuie sa va faceti probleme asupra preturilor pentru transport, avem cele mai bune preturi din Bucuresti. Molozul costa, dar nu foarte mult. Incercam sa avem un pret corect pentru fiecare transport, de altfel, pretul se face in functie de cantitatea de moloz pe care o aveti.

Ori de cate ori aveti nevoie de eliberarea locuintei de moloz, de mobila veche, de vesela sau de electrocanice vechi, noi suntem soluctia. In timp am incercat sa optimizam preturile pentru evacuarea molozului, chiar daca costurile la carburanti sun in continua crestere. Transportul de moloz este o activitate ce impune costuri pentru intretinerea utilajelor.

Evacuare mobila veche din tot Bucurestiul, mobila veche ce nu mai va este folositoare. Mobila veche este demontata de muncitorii nostri care sunt special calificati, astfel timpul de executie este foarte redus, prin demontare se poate incarca mai multa mobila in utilitara. Mobila va fi transportata in locuir special destinate. Odata cu mobila veche va putem evacua si alte lucruri cum ar fi: covoare, perdele, textile, obiecte nefolositoare din balcon sau camara, electrocasnice, vechituri de tot felul.

In Bucuresti exista foarte multe locuinte in care se gasesc tot felul de vechituri, acestea putant fi adaugate in categoria moloz. Vechiturile stranse de lungul anilor de batrani sunt o problema la care avem rezolvare. Echipele noastre vin in locatie, le strang in saci de rafie pusi la dispozitie de beneficiar, incarca sacii in masina si le depoziteaza la groapa de gunoi. Suntem disponibili in orice zona din Bucuresti. Transportul de vechituri se face cu masini de 3,5 tone. Eliberam de vechituri beciuri, poduri, locuinte, orice fel de spatii din orice sector, chiar si din zonele centrale din Bucuresti. Solutiile noastre sunt rapine, acolo unde exista foarte multe de aruncat, transportul se poate face cu mai multe masini, pentru a micsora timpul de executie.

Facem orice fel de transport in Bucuresti, transport de moloz, transport de marfa sau de alte obiecte. De asemenea asiguram si transport in tara cu plecare sau sosire in Bucuresti. In tara doar transporturi de obiecte, exclus transport moloz sau transport deseuri.

Debarasare mobila veche

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?