Servicii de carat moloz la cel mai mic pret din Bucuresti si Ilfov

Servicii de carat moloz la cel mai mic pret din Bucuresti si Ilfov

Firma noastra de transport moloz va ofera servicii de transport moloz, gunoi si mobila veche. Din orice sector al municipiului Bucuresti, dar si din Ilfov si judetele adiacente. Oferim asadar un serviciu foarte util acelor proprietari care au in plan executia unor lucrari de constructii sau de reparatii la imobil.

Preturile sunt bune, cele mai bune si in functie de cantitate sunt negociabile. Avem personal calificat care nu se bate si nu se injura cu vecinii si nu vin beti la munca.

NOI NU ARUNCAM MOLOZUL PE CAMP, IN SANT, sau pe TERENURI VIRANE la adapostul noptii.

Eliminarea deseurilor de pe santier, o obligatie legala

Resturile rezultate din activitatea de constructii si reparatii nu doar ca ingreuneaza procesul de finalizare al oricarui proiect. Aceasta reprezinta si un risc pentru securitatea muncii. Pe timpul desfasurarii lucrarilor pot aparea accidente grave.

 

Daca molozul, precum si resturile mai mari de caramizi clasice sau de BCA, bucatile de tocarie putrezita. partile structurilor metalice deteriorate, nu sunt inlaturate la timp de pe santier.

Cand este vorba doar de o simpla modernizare a unei constructii, iar resturile sunt putine, ele se pot indeparta si la finalul lucrarii.

Insa, daca se construieste o cladire cu destinatie de locuit, o extindere la un imobil existent sau se face o renovare generala. eliminarea deseurilor trebuie sa se realizeze la sfarsitul fiecarei zile de lucru. Conform regulilor de protectie a muncii, care trebuie respectate cu strictete chiar daca ne referim la o lucrare executata in regie proprie. Si nu la un santier al unui agent economic care are exact acest obiect de activitate: construirea de imobile, extinderea si reabilitarea celor deja edificate.

Servicii de carat moloz la cel mai mic pret

Servicii de carat moloz la cel mai mic pret din Bucuresti si Ilfov

Prin inlaturarea deseurilor din constructii cu ajutorul unei firme specializate, beneficiarii lucrarilor respective:

  • scapa de amenzile si sanctiunile pe care le-ar putea primi din partea organismelor de control;
  • se bucura de o eficienta mai mare in executie la lucrarile de constructii sau reabilitare imobile. activitatea desfasurandu-se in flux continuu, fara intreruperi nejustificate;
  • contribuie la protejarea mediului inconjurator, deoarece deseurile sunt carate in locuri special amenajate, folosindu-se mijloace de transport speciale.

Cea mai simpla cale de a scapa de moloz: cheama o firma specializata in carat deseuri constructii!

Serviciul de colectare moloz include ridicarea molozului direct din locuinta proprietate personala si transportul pana la groapa de gunoi.

Avantajul pe care o firma noastra il ofera este urmatorul. Sacii de moloz sunt transportati la masina de catre personal antrenat. Astfel incat nu riscati ca dupa renovare sa ajungeti direct la spital. Avand o greutate de pana la 40 de kg, sacul plin 50% sa poata sa fie relativ usor transportat. Pentru niste oameni antrenati zi de zi in aceasta munca, din apartamentul sau spatiul unde se construieste ori se executa modernizarea respectiva si unde nu se poate intra direct cu masina.

In afara de moloz la sac sau moloz vrac (daca locatia permite o asemenea depozitare/incarcare) firma noastra transporta si alte feluri de deseuri. Precum cele ramase in urma constructiilor: usile si geamurile vechi. Inclusiv mobila veche pe care nu mai doriti sa o pastrati.

Firma noastra de transport moloz, gunoi si mobila veche are cel mai bun raport calitate/pret din Bucuresti si Ilfov. Pentru acest serviciu putem fi contactati la telefon 0767414179, 0766496455. Va vom da toate informatiile necesare.

Si in acest fel se poate scapa nu doar de resturile rezultate in urma proiectului de constructii. Dar si de diverse obiecte sanitare, aparate electrocasnice vechi, piese de mobilier degradat. In plus caram si alte resturi casnice de care vreti sa scapati definitiv. Si chiar veti reusi cu un efort minim din partea dumneavoastra.

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?