Transport moloz sector 6

Pret transport moloz Bucuresti – Sector 6 – 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455

Pret transport moloz Bucuresti – Sector 6 – 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455

Transportam, 7 zile din 7 moloz, gunoi, mobila veche si diverse resturi de la amenajari interioare sau exterioare, deseuri provenite din activitati de igienizare sau de renovare la cel emai mici preturi de pe piata. Sunati pentru comanda si va veti convinge.

Servicii rapide, corecte si ieftine de transport moloz, nisip, gunoi si mobila veche. Va oferim de asemenea si personal civilizati si calificat pentru manipularea si transportul acestor resturi sau al altor obiecte de care vreti sa scapati sau de care nu mai aveti novei.

De asemenea am achizitionat bobcat-uri, miniescavatoare sau mini buldozere cu care va putem curata terenul, curtea sau spatiile libere din jurul casei de vegetatie, radacini de copaci, pietre etc.

Transport moloz sector 6

Va oferim asa cum v-am obisnuit ani la rand servicii de calitate la preturi corecte. Pentru orice sector din Bucuresti si proximitate, Ilfov, Calarasi, Teleorman, Arges, Dambovita sau Prahova. Serviciile noastre sunt disponibile non-stop, la preturi fara concurenta.

Nu ezitati sa ne contactati si pentru alte servicii de transport. Transport Auto cu platforma, Transport cherestea din depozit propriu, Transport nisip din stoc, pietris sau balast tot din depozitul propriu.

Incarcare si Transport moloz Bucuresti – Sector 6

Debarasare si transport moloz si gunoi la sac – zonele: Razoare, Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea, Cartierul Latin, Militari, Apusului, Autostrada Bucuresti-PItesti, Uverturii, Comuna Rosu, Comuna Dudu, Chiajna, Lujerului, Politehnica, Cotroceni, Regie, Crangasi, Gradina Botanica, Plevnei, Zona Gara de Nord, Stirbei Voda, Zona Cismigiu, Zona Operei Romane, Zona Facultatea de Drept etc, Sector 6.

Transport moloz, gunoi si mobila veche din poduri, pivnite, mansarde, curti, debarale case si/sau vile. Transportam mobila veche de la spitale ori hoteluri, magazine sau Mall-uri ori de la institutii publice. De asemenea efectuam orice tip de transport de mobila atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

Rate this post

Leave a Comment