Transport moloz

Tone de moloz zac la marginea unui drum judeţean din Sibiu. Localnicii spun că noaptea vin şi descarcă mormane de deşeuri camioane ale firmelor de construcţii. Culmea este că, la nici 200 de metri se află o rampă de gunoi autorizată.

Dealul Dăii a devenit în ultimii ani o imensă groapă de gunoi, preferată de cei care trebuie să scape de deşeurile din construcţii. Mormane de moloz, resturi de cărămizi şi ţevi, toate zac la marginea drumului judeţean din comuna Şelimbăr.

Primăria a curăţat de două ori anul acesta zona, însă molozul a reapărut în doar câteva zile. Cei care aruncă deşeurile pe Dealul Dăii profită de faptul că drumul are multe serpentine şi se pot strecura aproape nevăzuţi.

“Anul trecut au fost înregistrate doar două cazuri care au fost sancţionate”, a declarat Ciprian Simulescu, comisar Garda de Mediu, Sibiu.

O groapă de gunoi ecologică se află foarte aproape de mormanele de deşeuri aruncate la marginea drumului. Aici, depozitarea este gratuită pentru cantităţi mai mici de 3 tone, iar taxa pentru un camion de 12 tone este de 50 de lei.

Sursa: aici

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?