Cobor din bloc si-l vad pe unul din scumpii mei vecini incarcand sacii cu moloz intr-o caruta. Hm. Evident lucrul asta m-a iritat din prima. Intru in vorba cu el si-l intreb de ce nu a apelat la o firma specializata de transport moloz. Mi-a bombanit ceva de 5 lei pe sac amestecand graba cu comoditatea. S-o luam pe rand.

5 lei pe sac. Nu stiu de unde vine pretul asta dar cu siguranta cel care va propune un asemenea pret nu duce molozul la groapa de gunoi. Il va arunca pe primul camp sau si mai rau la primul colt de strada. Astfel nu ve-ti reusi decat sa contribuiti cu bani la mizeria perpetua in care se zbate de zeci de ani orasul asta. Sunt convins ca nu v-ati gandit niciodata la asta ci doar ati vrut sa scapati de molozul din hol sau din fata usii.

Graba si comoditatea. Nu stiu daca vecinul meu a apelat vreodata la o firma specializata in transportul molozului sau ce fel de experienta a avut caci sunt firme si firme, oameni si oameni. Voi trata aceste asa-zise argumente impreuna pentru ca sunt foarte strans legate. Graba si comoditatea. Nu cred sa existe ceva mai comod decat sa stai acasa la tine intr-o pauza de cafea si cautand pe google sa dai click pe transportmolozbucuresti.ro, sa suni le unul din cele trei numere de telefon afisate in toate formele posibile si sa faci comanda. Ce poate fi mai comod si simplu de atat? Cauti pe site, dai un click apoi formezi un numar de telefon.

Acum sa vorbim despre rapiditate. Din momentul in care am primit apelul dumneavoastra noi ne punem pe treaba. In functie de cate comenzi avem in acea zi. Indiferent de numarul de comenzi insa, daca nu se poate face o evaluare la telefon va trimitem un om atunci pe loc. Poate dura o jumatate de ora pana ajunge. Asta si in functie de trafic. Omul trimis face evaluarea, gaseste masina cea mai apropiata, stabileste pretul si programeaza ora. Ce graba? Totul se desfasoara rapid. Apoi se face incarcarea si problema este rezolvata.

Si mai este un aspect pe care l-am evidentiat si in discutia cu vecinul meu. N-au fost putine cazurile in care proprietariii au fost amendati pentru ca sacii lor de moloz au ajuns la blocul vecin. Cea mai tare experiena a trait-o un client care imi poeste ca le-a dat bani sa-i ia 10 saci de moloz iar ei au luat banii si sacii iau aruncat in spatele blocului la ghena.

Nu am nimic cu oamenii aceia sarmani care fac ce pot pentru a supravietui. Dar pe langa concurenta neloiala pe care ne-o fac contribuie masiv la murdarirea si poluarea orasului.

Nu va mai amagiti ca si vecinul face la fel. Asta nu este o scuza. Schimbarea incepe cu fiecare dintre noi.

O zi buna.

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?