Firma autorizata transport moloz Bucuresti

Transport moloz rapid si ieftin – Bucuresti – Sector 6 – 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455

Transport moloz rapid si ieftin – Bucuresti – Sector 6 – 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455

Firma noastră, autorizată în domeniul transportului deșeurilor rezultate din construcții, renovări și amenajări, își desfășoară activitatea în sectorul 6 al Bucureștiului și în zonele învecinate din județul Ilfov. Specializarea noastră include manipularea si gestionarea molozului provenit din reparatii sau reabilitari a diverse tipuri de imobile, precum locuințe, apartamente, spații comerciale, hale industriale și alte structuri la care interventia omului poate genera deșeuri de acest tip.

Oferim servicii de demolare pentru case și diverse construcții de mici dimensiuni. Suntem conștienți de impactul negativ pe mediu al aruncării deșeurilor în locuri neautorizate, practică întâlnită, din păcate, des în țara noastră. Spre deosebire de concurență sau de persoanele inconstiente si iresponsabile care arunca molozul pe marginea drumului sau mai grav pe marginea raurilor sau a lacurilor, noi transportăm toate deșeurile rezultate direct la groapa de gunoi, unde acestea sunt procesate în vederea reciclării și ecologizării. Poate de aceea auzim destul de des faptul ca avem preturi cam mai. Dar costul depozitarii, procesarii si reciclarii deseurilor este infinit mai mic decat impactul negativ pe termen lung al aruncarii la intamplare a acestor materiale care in timp distrug flora si fauna, otravesc apele si asa mai departe. Fiti responsabili.

Un alt serviciu oferit de noi este debarasarea mobilă veche, destinată atât persoanelor fizice, cât și celor juridice. Prin această activitate, contribuim la menținerea curățeniei și ordinii în locuințe și spații de lucru, facilitând în același timp reciclarea materialelor.

Pe lângă aceste servicii, firma noastră oferă și transport de pământ pentru umpluturi, realizând sapaturi mecanizate cu utilaje de dimensiuni reduse, cum ar fi Bobcat-uri, mini buldozere sau mini escavatoare. Ne ocupăm și de nivelarea terenurilor, defrișări, precum și de curățarea terenurilor de bolovani și rădăcini de copaci.

Firma autorizata transport moloz Bucuresti – Sector 6

Activitatea noastră se concentrează în sectorul 6 al Bucureștiului, deservind străzi importante precum Bd. Iuliu Maniu, Str. Virtuții, Bd. Timișoara, Str. Drumul Taberei, Calea Crângași, Str. Valea Cascadelor, Str. Brașov, Bd. Uverturii, Str. Răzoare și Bd. Ghencea. În județul Ilfov, serviciile noastre sunt disponibile în localități apropiate de sectorul 6, precum Chiajna, Măgurele, Bragadiru, Buftea, Popești-Leordeni și Otopeni.

Prin abordarea noastră responsabilă, dorim să oferim clienților servicii de calitate, respectând în același timp mediul înconjurător și legislația în vigoare privind gestionarea deșeurilor. Conștientizăm importanța unui mediu curat și ne străduim să oferim soluții eficiente și ecologice pentru toate nevoile de demolare, debarasare și transport deșeuri ale clienților noștri.

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?