Transport evacuare debarasare moloz

NOU! Oferim 40% reducere la al doilea transport moloz la aceeasi locatie!

Evacuare moloz Bucuresti

Transport evacuare debarasare moloz

Transport si Evacuare moloz Bucuresti din/si de la santiere de constructii imobile de locuinte, comerciale sau industriale. Evacuare moloz la saci de la apartmente cu utilitare de 3,5 tone cu personal civilizat si calificat pentru manipulare. Molozul va fi incarcat in saci de rafie sau de plastic, greutatea sacului recomandata este de maxim 35, 40 kilograme pentru o manipulare normala. Evacuarea molozului, a usilor, a tocurilor, a gerestrelelor, a chivetelor, a wc-ului , a cazii, a electrocasnicelor sau mobilei vechi se va face rapid, sigur si ieftin. Solicitati pret la 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455

Evacuare moloz Bucuresti si Ilfov – 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455

Evacuare moloz la saci sau varsat

Evacuare moloz Bucuresti cu masini de 3,5 tone si personal pentru manipulare. Servicii de evacuare intregi, transport din orice sector, de la orice etaj. Va punem la dispozitie echipa noastra pentru a manipula molozul. Transport moloz din orice strada sau orice cartier. Puteti comanda serviciile noastre la 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455.

Evacuare moloz Bucuresti de la amenjari apartamente, transport deseuri la saci sau la container. Acest transport este disponibil in orice sector al orasului Bucuresti dar si pentru zona adiacenta, respectiv Ilfov, Dambovita, Arges, Giurgiu etc. Se adreseaza lucrarilor de zugraveala de la bloc, renovari case, sedii comerciale etc. Echipa de muncitori trimisa se va ocupa de manipularea si incarcarea sacilor de moloz. Ridicam orice resturi ramase in urma operatiunilor de rezovare.

Evacuare moloz Bucuresti din case sau garsoniere. Situatia in care va treziti cu garsoniera plina de moloz si lemne, poate lua sfarsit cu serviciile oferite de firma noastra. Varianta oferita, inca din 2002, cand am oferit un serviciu inexistent pe piata la acel moment si cand lumea se descurca cu carute sau alte mijloace improvizate, este un serviciu civilizat, sigur, rapid, curat si ecologic. De asemenea acest serviciu presupune oameni calificati care se ocupa de dezmembrarea dulapurilor, de carat, de transport si de depozitare in locuri special amenajate unde deseurile sunt reciclate si ecologizate. Transportul se face cu masini de trei tone din orice strada sau cu masini de 16t pe trasee autorizate.

Evacuare moloz

Evacuare moloz Bucuresti din orice curte, de la etaj, din subsol, din beci sau din pod. Ridicam si materiale lemnoase, paltoane, presuri, parchet, cratite, aragazuri, obiecte nefolositoare care nu fac decat sa-ti ocupe locul si sa genereze la randul lor mizerie. Putem garanta adunarea lucrurilor in cutii de lemn sau de carton. Baietii fac asta pentru dvs, se ocupa de toate etapele. Garsoniera, apartamentul sau garajul vostru va ramane complet goale si curate la plecarea noastra. Ai scapat de moloz..

Evacuare moloz cu container moloz de 7 mc din curti si santiere, din Bucuresti si Ilfov. Acest serviciu este recomandat pentru santiere, acolo unde se consolideaza sau se ridica o casa. Containerele sunt din tabla groasa de otel si au un volum de 7 mc, el fiind transportat cu un utilaj de 18 tone. Containerul trebuie sa stationeze in curtea santierului sau in fata curtii, in unele zone trebuie autorizatie pentru gararea pe strada. In containere se poate incarca orice fel de moloz, pamant, pietre, caramida, etc. Programarile pentru inchiriere container deseuri se fac cu o zi inainte.

Transport mobilier de la o casa la alta de la un apartament la altul, cu dube si personal specializat. Pentru a transporta “sifonierul” din Militari in Obor, sau alte zone, noi va oferim un transport sigur, la un pret corect. Echipa noastra de pe masina va garanteaza incarcarea/descarcarea frigiderului, a dulapului sau a orice alte obiecte sau bunuri. Oferta noastra de mutare mobilier include transportul in sine si incarcarea/descarcarea, demontarea sau montarea obiectelor de mobilier revine proprietarului dar la cerere putem realiza si noi prin personalul nostru aceste operatiuni uneri destul de delicate. Va asteptam

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?