Demolari si transport moloz – Sector 5 – 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455

Demolari si transport moloz – Sector 5.  Bucuresti si din imprejurimi.

Executam lucrari de demolare cladiri rezidentiale, comerciale si industriale, demolari de fabrici, hale industriale, constructii metalice, depozite, cosuri de fum, turnuri si fundatii.

Dispunem de o flota de utilaje si echipamente suficienta pentru demolarea tuturor tipurilor de cladiri indiferent de componenta lor. Executam transportul materialelor rezultate in urma demolarilor, a molozului sau a altor reziduuri caznice sau industriale.

Respectam normele de mediu.

Totodata, acolo unde este posibil acest lucru, oferim si servicii de recuperare a materialelor provenite din demolari, prelucrarea, sortarea si evacuarea acestora. Asiguram nivelarea si curatarea terenului pentru pregatirea reconstructiei.

De-a lungul timpului am rezolvat diverse lucrari de demolare, adaptatandu-ne la o gama larga de provocari. Beneficiind de serviciile noastre profesionale si de experienta acumulata de-a lungul anilor, clientii nostrii au satisfactie garantata.

Va oferim de asemenea si personal civilizati si calificat pentru manipularea si transportul acestor resturi provenite din demolari caznice sau industriale sau al altor obiecte de care vreti sa scapati sau de care nu mai aveti novei. De asemenea am achizitionat bobcat-uri, miniescavatoare sau mini buldozere cu care va putem curata terenul, curtea sau spatiile libere din jurul casei sau de pe terenul pe care urmeaza sa construiti.

Demolari si transport moloz – Sector 5

Ieftin si rapid fara complicatii – Zona Zetarilor, Ferentari, Salaj, Rahova, Zona Odai, Cartierul Verde, Zona Independentei. Strada Buzoieni, Zona Antiaeriana, zona Petre Ispirescu, Sos Progresului, Zona 13 Septembrie. Zona Sebastian, Zona Panduri, Zona Fabrica de Chibrituri, Zona 13 septembrie – Marriot, Zona Izvor- Libertatii. Zona Uranus – Tudor Vladimirescu etc, Sector 5.

Va oferim asa cum v-am obisnuit ani la rand servicii de calitate la preturi corecte pentru orice sector din Bucuresti si proximitate, Ilfov, Calarasi, Teleorman, Arges, Dambovita sau Prahova. Serviciile noastre sunt disponibile non-stop, la preturi fara concurenta. Nu ezitati sa ne contacti.

Demolari si transport moloz - Sector 5

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?