Demolari case bucuresti

Demolari constructii civile si industriale

Obiectul nostru de activitate reprezinta demolarea de constructii industriale sau civile, sapare gropi pentru fundatii. De asemenea, amenajare de terenuri sau curti, nivelare, decopertare sau terasamente. Executam demolari prin utilizarea mijloacelor mecanice. Demolarea constructiilor de toate categoriile şi anume: Cladiri de orice tip si dimensiuni, case, vile, garduri, hale industriale. Decopertam drumuri si trotuare, terenuri etc. 

Demolari constructii civile si industriale

Cu un parc tehnic bine dezvoltat, putem afirma ca detinem toate utilajele necesare in executia lucrarilor de constructii si demolari. Dezvoltarea permanenta prin tehnica de ultima generatie asigura o viteza mare de executie a lucrarilor si garantia unui lucru bine executat.

Oferim spre comercializare cherestea, sipci, nisip, pietris, margaritar. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. Asiguram de asemenea transportul molozului rezultat in urma demolarilor. Transport nisip, transport gunoi, transport mobila veche, transport materiale de constructii.

Demolari constructii civile si industriale

Detinem un depozit de cherestea, si un depozit de nisip astfel operam rapid si la cele mai mici preturi de pe piata.

Transport moloz, gunoi, si mobila veche

Transport moloz, gunoi, si mobila veche, in Bucuresti si in imprejurimi. Transportam la orice ora din zi gunoi si moloz, mobila veche si diverse resturi de la amenajari interioare sau exterioare, deseuri provenite din activitati de igienizare sau de debarasare.

Servicii rapide, corecte si ieftine de transport moloz, nisip, gunoi si mobila veche. Va oferim de asemenea si personal civilizat si calificat pentru manipularea si transportul acestor resturi sau al altor obiecte de care vreti sa scapati sau de care nu mai aveti novei.

De asemenea am achizitionat bobcat-uri, miniescavatoare sau mini buldozere cu care va putem curata terenul, curtea sau spatiile libere din jurul casei de vegetatie, radacini de copaci, pietre etc.

Va asteptam.

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?