Demolare casa sector 4

Demolari case Sector 5 – Bucuresti- 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455

Demolari case Sector 5 – Bucuresti- 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455. SC BKU MOVE & TRANS SRL  pune la dispoziție servicii de demolari case si transport moloz in Bucuresti, demolari case batranesti, demolari imobile, demolari depozite, demolari garduri, demolari garaje, demolari anexe gospodaresti nivelare teren, sapaturi pentru fundatii, transport pamant si nisip.

București sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 și Județul Ilfov. Dispunem și de manipulanți pentru serviciul de demolări case. Pentru debarasare, cantitatea maximă pe care o putem încărca este de până la 5-6 tone de moloz și volum până la 10 m³. 

Demolari case Sector 5 – Bucuresti

SC BKU MOVE & TRANS SRL efectueaza servicii de demolari atat in Bucuresti cat si in ILFOV. Ne deplasam acolo unde este nevoie de noi. Raspundem promt la solicitarile clientilor si oferim lucrari de calitate.

Realizam atat demolari industriale ( cladiri, gale, silozuri din beton ) cat si demolari civile (case, anexe, fundatii).

Lucrarile de demolare sunt realizate controlat in functie de structura si suprafata cladirii vizate. In plus, oferim si servicii de transoort moloz rezultat in urma demolarilor.

Realizam lucrari de excavatii si terasamente cu utilaje profesionale de mare capacitate. Facem sapaturi de mare adancime ( fundatii de cladiri ), pentru realizarea de lacuri sau iazuri artificiale sau sapaturi pentru lucrari de canalizare.

De semenea, realizam lucrari de amenajare teren:  decopertari, defrisari mecanice, pregarire suprafata pentru drumuri sau cai de acces.

Dispunem de următoarele utilaje pentru demolări:

  • Bobcat-uri
  • Senilate
  • Miniincarcatoare
  • Miniexcavatoare cu Picon (cu picamer)
  • Nacele
  • Autobasculante

Avem personal calificat si dornic de munca. Toate transporturile sunt autorizate si se efectuează la groapă de gunoi cu autobasculantă de 3,5 tone cu incarcare de maxim 5-6 tone.

Se emite factura fiscala.

Demolari si transport moloz – zonele Zona Zetarilor, Ferentari, Salaj, Rahova, Zona Odai, Cartierul Verde, Zona Independentei. Strada Buzoieni, Zona Antiaeriana, zona Petre Ispirescu, Sos Progresului, Zona 13 Septembrie. Zona Sebastian, Zona Panduri, Zona Fabrica de Chibrituri, Zona 13 septembrie – Marriot, Zona Izvor- Libertatii. Zona Uranus – Tudor Vladimirescu etc Sector 5.

Va oferim asa cum v-am obisnuit ani la rand servicii de calitate la preturi corecte pentru orice sector din Bucuresti si proximitate, Ilfov, Calarasi, Teleorman, Arges, Dambovita sau Prahova. Serviciile noastre sunt disponibile non-stop, la preturi fara concurenta. Sunati acum si venim imediat.

Demolari case Sector 5 - Bucuresti

Demolari si transport moloz Bucuresti sector 5.

Rate this post

Leave a Comment