Demolare casa sector 4

Demolari case – Sector 4 – 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455

Demolari case – Sector 4 Bucuresti – 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455 SC BKU MOVE & TRANS SRL  pune la dispoziție servicii de demolari case si transport moloz in Bucuresti. Demolam case batranesti, imobile, depozite, garduri, garaje. Demolari anexe gospodaresti nivelare teren, sapaturi pentru fundatii, transport pamant si nisip in București. Sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 și Județul Ilfov. Dispunem și de manipulanți pentru serviciul de demolări case. Pentru debarasare, cantitatea maximă pe care o putem încărca este de până la 5-6 tone de moloz și volum până la 10 m³. 

SC BKU MOVE & TRANS SRL efectueaza servicii de demolari atat in Bucuresti cat si in ILFOV. Ne deplasam acolo unde este nevoie de noi. Raspundem promt la solicitarile clientilor si oferim lucrari de calitate.

Demolari case Sector 4 – Bucuresti

Realizam atat demolari industriale ( cladiri, gale, silozuri din beton ) cat si demolari civile (case, anexe, fundatii).

Lucrarile de demolare sunt realizate controlat in functie de structura si suprafata cladirii vizate. In plus, oferim si servicii de transoort moloz rezultat in urma demolarilor.

Realizam lucrari de excavatii si terasamente cu utilaje profesionale de mare capacitate. Facem sapaturi de mare adancime ( fundatii de cladiri ), pentru realizarea de lacuri sau iazuri artificiale sau sapaturi pentru lucrari de canalizare.

De semenea, realizam lucrari de amenajare teren:  decopertari, defrisari mecanice, pregarire suprafata pentru drumuri sau cai de acces.

Dispunem de următoarele utilaje pentru demolări:

  • Bobcat-uri
  • Senilate
  • Miniincarcatoare
  • Miniexcavatoare cu Picon (cu picamer)
  • Nacele
  • Autobasculante

Avem personal calificat si dornic de munca. Toate transporturile sunt autorizate si se efectuează la groapă de gunoi cu autobasculantă de 3,5 tone cu incarcare de maxim 5-6 tone.

Se emite factura fiscala.

Demolari si transport moloz – zonele Berceni, Piata Sudului, Constantin Brancoveanu, Zona Vacaresti, Vitan Barzesti. Dristor, Ramnicul Sarat, Splai Unirii, Parcul Tineretului, Turnu Magurele, Vitan. Trapezului, Salajan, Ozana, Catelu, Eroii Revolutiei, Sos Giurgiului, Jilava, Popesti leordeni, Aparatorii Patriei, Metalurgiei. Sos Oltenitei, Strada Alunisului, Nerva Traian Sector 4.

Va oferim asa cum v-am obisnuit ani la rand servicii de calitate la preturi corecte pentru orice sector din Bucuresti si proximitate, Ilfov, Calarasi, Teleorman, Arges, Dambovita sau Prahova. Serviciile noastre sunt disponibile non-stop, la preturi fara concurenta. Sunati acum si venim imediat.

Demolare casa sector 4

Demolari case Sector 4 – Bucuresti

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?