Demolare casa sector 4

Demolari case Sector 3 – Bucuresti- 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455

Demolari case Sector 3 – Bucuresti- 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455. SC BKU MOVE & TRANS SRL  pune la dispoziție serviciul de demolari case, demolari case batranesti, demolari imobile, demolari depozite, demolari garduri, demolari garaje, demolari anexe gospodaresti. In București sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 și Județul Ilfov. Dispunem și de manipulanți pentru serviciul de demolări case. Pentru debarasare, cantitatea maximă pe care o putem încărca este de până la 5-6 tone de moloz și volum până la 10 m³. 

SC BKU MOVE & TRANS SRL efectueaza servicii de demolari atat in Bucuresti cat si in ILFOV. Ne deplasam acolo unde este nevoie de noi. Raspundem promt la solicitarile clientilor si oferim lucrari de calitate.

Demolari case Sector 3 – Bucuresti

Realizam atat demolari industriale ( cladiri, gale, silozuri din beton ) cat si demolari civile (case, anexe, fundatii).

Lucrarile de demolare sunt realizate controlat in functie de structura si suprafata cladirii vizate. In plus, oferim si servicii de transoort moloz rezultat in urma demolarilor.

Realizam lucrari de excavatii si terasamente cu utilaje profesionale de mare capacitate. Facem sapaturi de mare adancime ( fundatii de cladiri ), pentru realizarea de lacuri sau iazuri artificiale sau sapaturi pentru lucrari de canalizare.

De semenea, realizam lucrari de amenajare teren:  decopertari, defrisari mecanice, pregarire suprafata pentru drumuri sau cai de acces.

Dispunem de următoarele utilaje pentru demolări:

  • Bobcat-uri
  • Senilate
  • Miniincarcatoare
  • Miniexcavatoare cu Picon (cu picamer)
  • Nacele
  • Autobasculante

Avem personal calificat si dornic de munca. Toate transporturile sunt autorizate si se efectuează la groapă de gunoi cu autobasculantă de 3,5 tone cu incarcare de maxim 5-6 tone.

Se emite factura fiscala.

Demolari si transport moloz – Sector 3 ieftin si rapid fara complicatii -Pantelimon, Iancului, Piata muncii, Sos Calarasi. Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Bulevardul Unirii, Piata Unirii, Piate Universitati, Zona Mosilor. Zona Garii de Est, Zona Arena Nationala, Bulevardul Basarabia, Zona Titan, Zona Dristor, Zona Camil Ressu. Zona Balta Alba, Bulevardul BABA NOVAC, Sos Mihai Bravu, Macaralei, Parcul Cuza Voda etc, Sector 3.

Va oferim asa cum v-am obisnuit ani la rand servicii de calitate la preturi corecte pentru orice sector din Bucuresti si proximitate, Ilfov, Calarasi, Teleorman, Arges, Dambovita sau Prahova. Serviciile noastre sunt disponibile non-stop, la preturi fara concurenta. Sunati acum si venim imediat.

Demolare casa sector 3

Demolari si transport moloz – Sector 3 ieftin si rapid fara complicatii.

5/5 - (126 votes)

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?