Demolari case Sector 3

Demolari case batranesti Sector 3 – Bucuresti 0767.414.179, 0766.496.455

Demolari case – Sector 3 Bucuresti 0767.414.179, 0766.496.455. SC BKU MOVE & TRANS SRL  pune la dispoziție serviciul de demolari case, demolari case batranesti, demolari imobile, demolari garduri, demolari garaje, demolari anexe gospodaresti.

In București sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 și Județul Ilfov in . Dispunem și de manipulanți pentru serviciul de demolări case. Pentru debarasare, cantitatea maximă pe care o putem încărca este de până la 5-6 tone de moloz și volum până la 10 m³. 

Demolari case batranesti Sector 3 – Bucuresti

Costul unei asemenea lucrari depinde foarte mult de marimea casei, de materialele din care este construita casa sau anexa ce se doreste a fi demolata, de inaltime, de modul de amplasare in raport cu imobilele vecine, de modalitatea de acces pe proprietate etc. Va stam la dispozitie cu explicatii si detalii complete la numerele de telefon 0767.414.179, 0766.496.455. De asemenea asa cum am mai spus oferim solutii complete, demolare, transport moloz si nivelare teren, curatenie si sapaturi pentru fundatii. 

Dispunem de următoarele utilaje pentru demolări:

  • Bobcat-uri
  • Senilate
  • Miniincarcatoare
  • Miniexcavatoare cu Picon (cu picamer)
  • Nacele
  • Autobasculante

Avem personal calificat si dornic de munca. Toate transporturile sunt autorizate si se efectuează la groapă de gunoi cu autobasculantă de 3,5 tone cu incarcare de maxim 5-6 tone.

Se emite factura si garantie.

Demolari si transport moloz – Sector 3 ieftin si rapid fara complicatii – Pantelimon, Iancului, Piata muncii, Sos Calarasi/ Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Bulevardul Unirii, Piata Unirii, Piate Universitati, Zona Mosilor/ zona Garii de Est, Zona Arena Nationala, Bulevardul Basarabia, Zona Titan, Zona Dristor, Zona Camil Ressu. Zona Balta Alba, Bulevardul BABA NOVAC, Sos Mihai Bravu, Macaralei, Parcul Cuza Voda etc, Sector 3.

Va oferim asa cum v-am obisnuit ani la rand servicii de calitate la preturi corecte pentru orice sector din Bucuresti si proximitate, Ilfov, Calarasi, Teleorman, Arges, Dambovita sau Prahova. Serviciile noastre sunt disponibile non-stop, la preturi fara concurenta. Nu ezitati sa ne contactati!

Demolari case batranesti Sector 3 - Bucuresti

Demolari si transport moloz – Sector 3 ieftin si rapid fara complicatii.

5/5 - (1 vote)

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?