Demolare casa sector 2

Demolare casa de locuit Sector 2 – Bucuresti 0767.414.179, 0766.496.455

Demolare casa de locuit Sector 2 – Bucuresti 0767.414.179, 0766.496.455. SC BKU MOVE & TRANS SRL  pune la dispoziție serviciul de demolari case, demolari case batranesti, demolari imobile, demolari garduri, demolari garaje, demolari anexe gospodaresti.

In București sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 și Județul Ilfov in . Dispunem și de manipulanți pentru serviciul de demolări case. Pentru debarasare, cantitatea maximă pe care o putem încărca este de până la 5-6 tone de moloz și volum până la 10 m³. 

Demolare casa de locuit Sector 2 – Bucuresti.Costuri.

Costul unei asemenea lucrari depinde foarte mult de marimea casei, de materialele din care este construita casa sau anexa ce se doreste a fi demolata, de inaltime, de modul de amplasare in raport cu imobilele vecine, de modalitatea de acces pe proprietate etc. Va stam la dispozitie cu explicatii si detalii complete la numerele de telefon 0767.414.179, 0766.496.455. De asemenea asa cum am mai spus oferim solutii complete, demolare, transport moloz si nivelare teren, curatenie si sapaturi pentru fundatii. 

Dispunem de următoarele utilaje pentru demolări:

  • Bobcat-uri
  • Senilate
  • Miniincarcatoare
  • Miniexcavatoare cu Picon (cu picamer)
  • Nacele
  • Autobasculante

Avem personal calificat si dornic de munca. Toate transporturile sunt autorizate si se efectuează la groapă de gunoi cu autobasculantă de 3,5 tone cu incarcare de maxim 5-6 tone.

Se emite factura si garantie.

Demolari si transport moloz – Sector 2 ieftin si rapid fara complicatii – Colentina, Doamna Ghica, Sos Fundeni. Zona Dragonul Rosu, Morarilor,  Zona Gara de Est, Zona Pache Protopopescu, Zona Mosilor, Piata Universitatii. Piata Unirii, Zona Izvorul Rece, Zona Iancului etc, Sector 2.

Va oferim asa cum v-am obisnuit ani la rand servicii de calitate la preturi corecte pentru orice sector din Bucuresti si proximitate, Ilfov, Calarasi, Teleorman, Arges, Dambovita sau Prahova. Serviciile noastre sunt disponibile non-stop, la preturi fara concurenta. Nu ezitati sa ne contactati.

Demolare casa sector 2

Demolari si transport moloz – Sector 2 ieftin si rapid fara complicatii – Demolare imobil, demolare casa, demolare garaj, demolare gard; demolare casa si transport moloz.

5/5 - (97 votes)

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?