Demolari case Sector 3

Demolare casa batraneasca Sector 4- Bucuresti 0767.414.179, 0766.496.455

Demolare casa batraneasca Sector 4- Bucuresti 0767.414.179, 0766.496.455. SC BKU MOVE & TRANS SRL ofera serviciul de demolari case, demolari case batranesti, demolari imobile, demolari garduri, demolari garaje, demolari anexe gospodaresti in București sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 și Județul Ilfov in . Dispunem de personal calificat si antrenat in lucrari de diverse stagii de dificultate pentru serviciul de demolări case. Pentru debarasare, cantitatea maximă pe care o putem încărca este de până la 5-6 tone de moloz și volum până la 10 m³. 

Demolare casa batraneasca Sector 4- Bucuresti. Costuri.

. Costul unei asemenea lucrari depinde foarte mult de marimea casei, de materialele din care este construita casa sau anexa ce se doreste a fi demolata, de inaltime, de modul de amplasare in raport cu imobilele vecine, de modalitatea de acces pe proprietate etc. Va stam la dispozitie cu explicatii si detalii complete la numerele de telefon 0767.414.179, 0766.496.455. De asemenea asa cum am mai spus oferim solutii complete, demolare, transport moloz si nivelare teren, curatenie si sapaturi pentru fundatii. 

Dispunem de următoarele utilaje pentru demolări:

  • Bobcat-uri
  • Senilate
  • Miniincarcatoare
  • Miniexcavatoare cu Picon (cu picamer)
  • Nacele
  • Autobasculante

Avem personal calificat si dornic de munca. Toate transporturile sunt autorizate si se efectuează la groapă de gunoi cu autobasculantă de 3,5 tone cu incarcare de maxim 5-6 tone.

Se emite factura si garantie.

Demolari si transport moloz – Sector 4 ieftin si rapid fara complicatii – Berceni, Piata Sudului, Constantin Brancoveanu, Zona Vacaresti, Vitan Barzesti, Dristor, Ramnicul Sarat, Splai Unirii, Parcul Tineretului, Turnu Magurele, Vitan, Trapezului, Salajan, Ozana, Catelu, Eroii Revolutiei, Sos Giurgiului, Jilava, Popesti leordeni, Aparatorii Patriei, Metalurgiei, Sos Oltenitei, Strada Alunisului, Nerva Traian Sector 4. Va oferim asa cum v-am obisnuit ani la rand servicii de calitate la preturi corecte pentru orice sector din Bucuresti si proximitate, Ilfov, Calarasi, Teleorman, Arges, Dambovita sau Prahova. Serviciile noastre sunt disponibile non-stop, la preturi fara concurenta. Nu ezitati sa ne contactati.

Demolare casa sector 4

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?