Pentru colectarea molozului sunt necesare cateva activitati conexe, incepand cu sortarea, transportul si depozitarea care trebuie facute de firme specializate in domeniu, din simplul motiv ca acesta poate avea impact negativ atat asupra sanatatii publice, cat si a bugetului prin amenzile usturatoare pe care le puteti primi.

 

Pentru Romania, au fost trasate sarcini clare din partea Uniunii Europene care precizeaza clar ca pana la finele anului 2020, trebuie sa reciclam pana la 70% din moloz, in caz contrar, amenzile fiind destul de mari.

Deloc intamplatoare este aparitia in peisajul companiilor de colectare a molozului din Bucuresti, a unei asa zise Asociatii care la adapostul Primariei Generale si a Prefecturii judetului Ilfov, colecteaza molozul rezultat din demolari. Nu stiu cat de eficienta este treaba asta, din simplu motiv ca soselele si cartierele, de la cele centrale pana la periferie sunt arhipline de moloz aruncat la voia intamplarii, dar mi-am dat seama de oportunitatea afacerii cand am vazut cifrele cu banii care urmeaza a fi investiti in acest scop.

In consecinta, cred ca fiecare din noi daca ar avea putin spirit civic, si ar apela la serviciile unei companii de colectare si transport moloz, am rezolva cel putin doua lucruri: primul – am avea un mediu de viata mai bun, mai curat atat pentru noi cat si pentru copii nostri; si al doilea – le-am mai taia din „feliuta de tort” a celor care sunt in capul autoritatilor locale care isi storc creierii pentru obtinerea de fonduri folosite prin campanii electorale.

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?