Curatenie in curte

Transport moloz – Transport mobila veche

Debarasare moloz – Debarasare mobila veche

Curatenie in curte. Foarte multi proprietari ai caselor nu au inclinatia, echipamentul necesar sau aptitudini pentru a aborda proiecte dificile de amenajare si  curatenie in curte. Altii, pur si simplu nu au timp. Va oferim servicii de eliberare teren de acareturi, pietre, fundatii de constructii abandonate, nivelare, sapaturi mecanizate, defrisari in curte si transportul molozulului si al deseurilor la groapa de gunoi, indiferent ce fel de gunoi aveti(menajer, cartoane, sticle de plastic, crengi etc) sau daca este vorba de molozul rezultat de la construirea unei noi case sau de la renovarea uneia vechi. Curtea dumneavoastra va redeveni curata din nou, si asta in cel mai scurt timp posibil. Rezerva rapid la 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455. Iti garantam servicii corecte si rapide.

Facem Curatenie in curte ta – Bucuresti, Ilfov si proximitate

Oricare ar fi activitatea de care aveti nevoie, putem modifica si personaliza serviciile oferite pentru dumneavoastra astfel incat sa nu platiti decat serviciile de care aveti nevoie. Va rugam sa ne sunti la numerele 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455 si vom fi bucurosi sa va facem curatenie in curte.
Aveti nevoie de transport moloz sau gunoi adunat dupa renovare sau amenajare in curte? Sau ai nevoie de cineva care sa te ajute la curatenie in curte? Iti stam la dispozitie 7 zile din 7.

Oricare a fi situatia cu care va confruntati, fie ca este vorba de servicii transport moloz, sau orice alt serviciu, cum ar fi mobila veche, oricare ar fi dorinta dvs. noi reusim sa gasim solutia cea mai rapida si corecta pentru dumneavoastra.

 

Curatenie in curte

Oferim servicii complete de curățenie în curte, acoperind toate aspectele de la colectarea și eliminarea frunzelor, până la tunderea gazonului, curățarea aleilor și a zonelor de joacă. Echipa noastră experimentată și echipată corespunzător va asigura un spațiu exterior curat, ordonat și plăcut, adaptat nevoilor și preferințelor dumneavoastră.

2.9/5 - (20 votes)

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?