Demolari case Sector 3

Cost demolare casa batraneasca Sector 5 – Bucuresti- 0767.414.179, 0766.496.455

Cost demolare casa batraneasca Sector 5 – Bucuresti- 0767.414.179, 0766.496.455. SC BKU MOVE & TRANS SRL  pune la dispoziție serviciul de demolari case, demolari case batranesti, demolari imobile, demolari garduri, demolari garaje, demolari anexe gospodaresti.

In București sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 și Județul Ilfov in . Dispunem și de manipulanți pentru serviciul de demolări case. Pentru debarasare, cantitatea maximă pe care o putem încărca este de până la 5-6 tone de moloz și volum până la 10 m³. 

Cost demolare casa batraneasca Sector 5 – Bucuresti. Costuri.

Costul unei asemenea lucrari depinde foarte mult de marimea casei, de materialele din care este construita casa sau anexa ce se doreste a fi demolata, de inaltime, de modul de amplasare in raport cu imobilele vecine, de modalitatea de acces pe proprietate etc. Va stam la dispozitie cu explicatii si detalii complete la numerele de telefon 0767.414.179, 0766.496.455. De asemenea asa cum am mai spus oferim solutii complete, demolare, transport moloz si nivelare teren, curatenie si sapaturi pentru fundatii. 

Dispunem de următoarele utilaje pentru demolări:

  • Bobcat-uri
  • Senilate
  • Miniincarcatoare
  • Miniexcavatoare cu Picon (cu picamer)
  • Nacele
  • Autobasculante

Avem personal calificat si dornic de munca. Toate transporturile sunt autorizate si se efectuează la groapă de gunoi cu autobasculantă de 3,5 tone cu incarcare de maxim 5-6 tone.

Se emite factura si garantie.

Demolari si transport moloz – Sector 5 ieftin si rapid fara complicatii – Zona Zetarilor, Ferentari, Salaj, Rahova. Zona Odai, Cartierul Verde, Zona Independentei, Strada Buzoieni, Zona Antiaeriana, zona Petre Ispirescu. Sos Progresului, Zona 13 Septembrie, Zona Sebastian, Zona Panduri, Zona Fabrica de Chibrituri, Zona 13 septembrie – Marriot. Zona Izvor- Libertatii, Zona Uranus – Tudor Vladimirescu etc Sector 5.

Va oferim asa cum v-am obisnuit ani la rand servicii de calitate la preturi corecte pentru orice sector din Bucuresti si proximitate, Ilfov, Calarasi, Teleorman, Arges, Dambovita sau Prahova. Serviciile noastre sunt disponibile non-stop, la preturi fara concurenta. Nu ezitati sa ne contactati.

Cost demolare casa batraneasca Sector 5 - Bucuresti

Demolari si transport moloz – Sector 5 ieftin si rapid fara complicatii.

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?