Ce a păţit bărbatul

podulUn bărbat care a fost surprins în timp ce arunca gunoaie în zona Podul Dracului din judeţul Braşov va fi amendat cu maximum 1.000 de lei, scrie bizbrasov.ro.

Bărbatul a devenit „vedetă” pe reţelele de socializare după ce a fost fotografiat, zilele trecute, în timp ce arunca saci cu deşeuri în zona Podul Dracului din Şchei.

Pozele au ajuns şi la autorităţile locale, care l-au identificat pe bărbat şi îi vor da o amendă între 500 şi 1.000 de lei, în conformitate cu legislaţia care stabileşte sancţiunile pentru aruncarea deşeurilor în locuri neamenajate. Totuşi, scrie bizbrasov.ro, dacă va achita amenda în 48 de ore, bărbatul va plăti doar jumătate.

Sursa notează că Podul Dracului a fost curăţat de autorităţi în urmă cu mai mulţi ani şi împrejmuit cu un gard, însă gardul a fost deteriorat, iar tot mai mulţi oameni au început să vină să arunce gunoaie în râpă, în special noaptea. ”Vom face din nou o ecologizare a zonei şi vom repara şi îngrădirea, astfel încât să nu mai apară astfel de probleme”, a declarat un purtător de cuvânt al Primăriei Braşov.

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?